2 vejning hos diætisten, har jeg tabt mig?

Jeg var ret nervøs for denne anden vejning hos diætist Maiken Bech, for jeg vidste godt det ikke var lige så godt som første vejning. Jeg skal ikke undskylde og sige det er sværere for mig end andre, men min hovedpine er gået helt amok de sidste måneder, så sukker og salt trangen melder sig ret hurtigt.

Diætist

Men afsted måtte jeg jo… :-/ Der var gået ca. 4 uger siden sidste vejning heldigvis havde jeg ikke taget på i vægt, der havde jeg tabt 700 gram, men jeg havde desværre taget 0,7 % på i min fedtprocent og min muskelmasse var faldet med 0,7 kg. men da min vægt stadig var gået ned af var jeg egentlig tilfreds. Det er helt umuligt for mig at træne når det er så varmt, så derfor falder min muskelmasse… Men det er op på hesten igen og igang, nu kører jeg også slik fri månedet så håber også det hjælper 🙂

Diætistklinikken

Du kan kontakte Maiken på facebook her: Diætistklinikken Maiken Bech

Hjemmeside: Maiken Bech Diætist

Jeg kan kun anbefale at der er en der holder et øje med en i sådan en process ellers er det nemt at falde i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Per Hilo, Jeg begyndte at male for at få tankerne væk fra alt det kaos der var i mit liv, da jeg var indlagt med depression