Nej ikke igen

2016 hvilket år

Nu nærmer vi os nytårsaften, og derfor vil jeg gerne runde 2016 af sammen med jer. Sikke et år på godt og ondt! Det har været et vildt år på mange måder. Jeg har mentalt rykket mig utrolig meget især i rollen som mor, selvom det stadig kan være svært, det kan du læse lidt om her I alarmberedskab juleaften.

Året der gik…

Året startede med at Dinos mor gik bort, det var et kæmpe chok, og en meget stor sorg som stadig fylder meget ❤. Jeg er så ked af at Victoria ikke kommer til at kende sin farmor, at Dino ikke har sin mor og jeg ikke har min svigermor. Jeg føler virkelig med Dino i sorgen, at miste sin mor må være så forfærdeligt. Jeg er selv enormt MEGET glad for min mor, så jeg kan slet ikke sætte min ind i hvor stor sorgen må være for Dino.

Vi valgte at sætte vores hus til salg, som vi lige havde gennemrenoveret og vupti solgt på en måned! Og så skulle det gå stærkt med at finde et nyt sted at bo. Det gjorde vi ret hurtigt, en nyistandsat lejlighed i Holbæk, og vi elsker den! Det er det helt rigtige for os :-).

Victoria startede i dagpleje, da hun var 6 måneder, og det medførte en del sygdom, men Victoria var glad og tilfreds, vi valgte dog at flytte hende til en privat vuggestue i november, da vi følte, det var det rigtige for hende. Det har jeg skrevet lidt om her Vuggestue update.

For mig har dette år været en rutsjebane med op og ned ture, men jeg har rykket mig mentalt og fysisk der er jo røget en del kilo, det er en kæmpe lettelse, og jeg starter op igen efter nytår. Jeg har taget den lidt med ro her i julen ;-). Jeg har skrevet lidt om min sidste vejning Sidste vejning.

Karriere mæssigt ved jeg, at jeg er på rette vej. Jeg føler, det er den helt rigtige hylde for mig at lande på nemlig en karriere indenfor skønhed. Jeg har indtil nu taget eyelash exstension kursus, og jeg videreuddanner mig i 2017. Du er velkommen til at følge min side på instagram, hvor jeg lægger billeder op, af det jeg laver Beauty by Harkjaer. Hele januar er der specielt gode priser på et nyt sæt eyelash exstensions og opfyldning. Se det hele på instagram 🙂

Jeg er stadig på afklaringsforløb hos kommunen, og jeg drømmer om at blive godkendt til et flexjob i 2017. Jeg startede i virksomheds praktik i december, men måtte stoppe, da min hovedpine blev værre af de lugte, der var i salonen. D. 4 januar skal jeg til et møde om en nyt virksomheds praktik, og den krydser jeg fingre for, da det ville give mig en mulighed for at lære endnu mere om eyelash exstensions.

Victoria har selvfølgelig også fyldt en hel del i 2016, og min lille skattemus vokser på mig dag for dag. Hun er så sjov, og udvikler sig sindsygt meget for tiden. Vi holdt Victorias 1 års fødselsdag i november, det var helt specielt. Jeg glæder mig rigtig meget til at fejre hende næste år. Det er til tider fuldstændig sindsygt hårdt at være mor, men jeg ville aldrig have været det for uden. Victoria lære mig virkelig at være i nu’et, og at jeg ikke kan planlægge alt, det er jeg sikker på er meget sundt. Der sker bare noget med en, når man får et barn, og det er virkelig stort ❤.

Selvfølgelig er der sket en masse andre ting, end dem jeg nævner her, men generelt synes jeg 2016 har budt på en del udfordringer, og jeg håber det hele glider lidt nemmere i 2017. Men jeg er dybt taknemmelig for at have en masse dejlige mennesker i mit liv. En speciel tak til min dejlige mand som altid støtter mig, mine forældre som lægger øre til rigtig mange ting og som altid står klar til at hjælpe, min søster og hendes familie som jeg elsker at tilbringe tid med og som altid lytter til mig, og giver mig gode råd, og ikke mindst mine dejlige veninder. Nogle af jer ser jeg mere end andre, men I er mit hjerte og jeg elsker alle vores snakke og sms’er.

Jer der læser dette indlæg, vil jeg også gerne takke, for I er med til at holde min blog i live, og det elsker jeg jer for. I holder mig oppe, sender søde beskeder og kommentarer, hepper på mig og lytter til mig, når det hele er svært. Uden jer ingen blog ❤. Med dette vil jeg ønske jer et rigtig godt nytår. Pas på hinanden og kom rigtig godt ind i det nye år, og tag det nu roligt med alt det fyrværkeri… Jeg kan altså ikke lide det ;-).

via GIPHY

 

 

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej ikke igen