Bad mom

2017 det må du kunne gøre bedre

Sikke en uge! Og 2017 er først lige gået igang… Håber der kommer lidt mere ro på, end hvad denne uge har budt på 🙈…

Jeg skriver ikke så meget om min hovedpine mere, og det er egentlig ikke fordi jeg ikke vil snakke om den, jeg gider bare ikke have fokus på den hele tiden, selvom den stadig fylder utrolig meget i mit liv. Men den har virkelig fyldt meget denne uge, hvilket er en af grundene til at jeg ikke har nået så mange indlæg her på bloggen. Udover hovedpine har vi igen igen været ramt af sygdom. Der skulle kun lige 1 1/2 uge til i vuggestuen så havde Victoria feber, snot og hoste igen. Jeg bliver simpelthen så påvirket af det og stresset. Hoste er så forfærdeligt, Victoria får hoste anfald så hun ender med at kaste op det er SÅ synd for hende. Det værste er at det går ud over hendes søvn. Hun vågner af at hoste og er dybt ulykkelig.. sygdom gå nu væk og bliv lige væk i nogle uger ok? ❤

Sidst men ikke mindst har min kalender været fyldt med (lidt) for mange aftaler. Jeg skal virkelig blive bedre til at prioritere..

Men der sker også virkelig dejlige ting. Jeg er kommet i praktik, hvor jeg også får lov til at lave eyelash exstensions, det er så fantastisk. Jeg øver og øver og går efter at blive den bedste ❤… Du er altid velkommen til at sende mig en besked, hvis du er interesseret i at få lavet eyelash exstensions eller bare vil vide mere. Jeg er i denne uge gået igang med mit andet kursus, det så spændende og (lidt) svært 🙈. Udover det har Dino og jeg i denne uge vundet et Cruise til Oslo for fire personer, hvem skal dog med? 😉.

Imorgen skal vi fejre min mors fødselsdag som vi holder hjemme hos os, det glæder jeg mig meget til.

Er du kommet godt fra start i 2017?

img_9148

Skrevet af Juliane.

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

  • Gustavo Woltmann

    Bare rolig, det skal nok blive bedre. Snart kommer foråret 🙂

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bad mom