Tiden flyver og snegler sig afsted samtidig 

Året der gik

Imorgen er det nytårsaften, jeg synes det er helt vildt! Hvor blev 2015 af? Sikke et år jeg har haft, jeg er godt nok et helt andet sted i mit liv, end jeg troede jeg ville være idag. 2015 har for mit vedkommende stået på en del op og ned ture. Det startede med at jeg mistede Balto d. 29 januar, jeg savner ham stadig hver eneste dag, han var helt unik.

julianeaxen.com

D. 23 februar finder jeg ud af at jeg er gravid to dage efter vi flyttede ind i vores hus. Jeg er sengeliggende i næsten 3 måneder med kvalme og opkast, alt imens Dino sætter huset i stand, og nu er vores hus istandsat fra kælder til kvist, og vi nyder det. Jeg har ikke været fan af at være gravid, det er ikke nogen hemmelighed 🙂 Jeg endte med at tage ca. 33 kg, og havde det møg dårligt i min krop, samtidig med at jeg stadig kæmpede med hovedpinen. Men det hele blev forløst d. 3 november, da Victoria kom til verden ved semi akut kejsersnit. Jeg er stadig ved at lære mit nye liv at kende, jeg begynder at vide hvor lang tid det tager at komme ud af døren med lillepigen, og hvor meget tøj skal hun have på i kulden osv osv..

IMG_4387.JPG

Julen har været en lidt travl jul for os, og Dino har været syg, så imorgen skal vi fejre nytåret herhjemme os tre ❤️. Jeg GLÆDER mig.. Min lille familie.. Vi havde snakket om at tage ud eller invitere gæster, men vi trænger til bare at være os. Hvad skal du lave imorgen?

Jeg vil sige 1000 tak for året der gik, og tak fordi DU læser med, det betyder alt for mig, uden jer læsere var der ingen blog. Jeg vil arbejde videre med bloggen i 2016, og er der noget du har lyst til at spørge mig om eller vil vide, er du altid velkommen til at smide en kommentar her på bloggen ❤️.

Rigtig godt nytår!

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden flyver og snegler sig afsted samtidig