Hvorfor duer far ikke?

Afsløring sådan foregår natten hos os

Jeg møder mange fordomme fra andre mødre over den måde, jeg gør nogen ting på, efter jeg er blevet mor, og jeg har fundet ud hvor ømt et emne det er, at være blevet forældre. Jeg synes der er en tendens til, at alt skal være så rigtigt, og man skal føle og gøre tingene på en bestemt måde, ellers må der da være noget galt. Derfor har jeg også tænkt over, om jeg skulle afsløre hvordan natten foregår herhjemme, men så er jeg blevet enig med mig selv om, at der ikke er noget rigtigt og forkert, vi gør det allesammen på hver sin måde, og det gælder også om at finde løsninger der fungere for os hver især. Min erfaring siger mig også, at tør man åbne bare lidt op for ting som ikke altid er nemme, er vi lige pludselig mange der er i samme båd, lige bortset fra dem hvor alt altid fungere…(Jeg nægter at tro på de findes)

Herhjemme sover Dino og jeg hver for sig, vi er så priviligeret, at vi har to soveværelser. Dino tager Victoria om natten, og så sover jeg alene. Jeg kan ikke hænge sammen om dagen, hvis jeg ikke får min nattesøvn, og så bliver min hovedpine meget værre, og jeg skal være på om dagen når Victoria er vågen. Jeg har stadig min kroniske hovedpine, og nogle dage er stadig værre end andre, men jeg kunne ikke klare det, hvis Dino ikke hjalp så meget til, eller det ville i hvert fald kræve, at jeg tog endnu mere medicin, end jeg gør nu. Victoria er indtil videre dog rigtig god til at sove om natten, hun sover mellem 8-12 timer uden at vågne. Dino kan også sove fra Victorias grynte lyde, som hun siger når hun sover, det kan jeg ikke, jeg vågner af den mindste lyd, det er nok mor genet :-).

Læs også indlægget Hvorfor duer far ikke?

Men jeg er helt klart nusse putte mor med stort M, jeg elsker at putte og nusse Victoria om dagen, og jeg får det største smil hver morgen, når jeg står op, det er helt fantastisk.

Hvordan får I det til at fungere hjemme hos jer om natten?


 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

14 kommentarer

 • Rikke

  Jeg læser din blog og har fulgt med i dit liv og hverdag i lang tid. Jeg vil bare sige, at jeg synes du er super sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Herhjemme har vi tvillinger på snart 5 måneder. Her skiftes vi i løbet af natten til at stå op, for ellers er der ingen af os der fungere næste dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det forstår jeg godt 🙂 men hvor er det dejligt I kan deles om det ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg synes det er en god prioritering i har taget jer. Hvis du skal være en mor i balance og søvn er med til at gøre det, så synes jeg det er fantastisk! 🙂 jeg selv er så heldig at jeg ammer og min datter kan også tage flaske. Så normalt ammer jeg hende kl 23 og så beder hun først om mad igen kl 06-07. Når farmand har fri dagen efter står han nogengange op og giver hende flaske med udpumpet mælk der kl 06-07 stykker og så kan jeg få liv st sove længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det lyder også fantastisk hurra for de seje mænd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  Vores datter blir 2 år til april og her er det også far der står op om natten…-og det har det været lige siden jeg ikke ammede… Synes det er en fantastisk måde at i får det til at fungere på og en far er mindst ligeså vigtig som moren ( selvom vi ikke altid føler det ) og at han vil stå op om natten viser bare at han kun vil jer begge to det bedste <3 Er ikke i tvivl om at jeres datter får al den kærlighed hun har brug for… Så nyd at du har det bedste omkring dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det kan du tro jeg gør jeg er dybt taknemmelig ❤️ lyder også som en god fordeling hjemme hos jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Elsborg

  Hej Juliane.
  Dejligt, befriende indlæg, tak. Det er en svær balance, synes jeg, at tage i mod gode råd og lukke de råd ude, som måske mere bare er en irettesættelse frem for en hjælp. Tit kan jeg støde på den sidste slags råd hvor jeg slet ikke har spurgt folk.
  Min datter, Lucca, sov igennem fra da hun var 2 mdr gammel, super dejligt for os. Men til gengæld sover hun hele dagen og er vågen fra 16-00 med få 30 min lure i løbet af aftenen. Mange siger til mig at Lucca ikke skal sove så meget om dagen, men i stedet tidligere i seng om aftenen. Det er en tanke jeg også selv har og det kunne da også være super lækkert for os med ‘voksentid’ – men det er bare hendes rytme pt og selvom jeg vækker hende tidligere går hun ikke i seng tidligere.
  Det er bare noget med at finde frem til sin mavefornemmelse som førstegangsmor, tør tro på den og så følge den. Og så har jeg udvalgt få personer jeg lytter til, for ellers bliver det bare hurtigt en fordømmende og energikrævende omgang med råd fra alle lejre.
  Tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak og dejligt du kan lide bloggen ❤️.. Det er så vigtigt at følge deres rytme og babyer er mere vågne om aftenen. Jeg synes da det lyder helt fint at hun sover så meget om dagen bare nyd det 🙂 … Bare luk ørene indimellem og lyt til din mavefornemmelse den slår næsten aldrig fejl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor er det fedt, at I finder ud af, hvad der fungere lige præcis for jer.
  Vi har ingen børn endnu, men sover også hvorfor sig ind i mellem. For min mand snorker helt vildt. Og i perioder kan jeg ikke klare det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak 🙂 jeg synes det er lidt trist men det gør mig glad at det fungere for os og det er jo kun midlertidigt 🙂 Hihi Dino snorker også indimellem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvor er det fantastisk at læse I finder en måde som fungere for Jer, det er meget vigtigere end hvad normen og andre siger.. Stor respekt herfra.. 🙂
  Også skønt at læse om en mor der giver plads til faren, og en far der tager ansvaret, I lyder som ansvarsfulde forældre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak det er virkelig sødt skrevet Marianne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor duer far ikke?