Jylland I am crazy about you

Åh den kærlighed

Hvad er det der gør at ens ben bliver sparket væk under en og man falder fuldstændig pladask for et andet menneske? Åh den kærlighed….Det er jo så forskelligt fra person til person, lige så forskelligt som vi er som mennesker. Men jeg har tænkt rigtig meget over det her på det sidste, hvad er det der gør at jeg falder for en mand. De mænd jeg har haft har været meget forskellige, men deres fælles træk er nok at de er meget mænd og så har de humor. Jeg ELSKER at grine, og en meget vigtig følelse for mig er, at jeg føler mig tryg når jeg er sammen med min mand, skulle der ske noget ved jeg han er der, det er lidt gammeldags, men jeg er jo også lidt til de gamle kønsroller, jeg synes ikke det hele behøver være så lige mellem mænd og kvinder. Og ja så elsker jeg at blive forkælet, men hvem gør ikke det 😉

Men som jeg siger i min video bliver jeg 35 år til september, og min krop bliver jo ikke yngre, selvom jeg gør en masse for at holde mig ung at se på :-). Det mærkelige i livet er jo, at jeg aldrig havde troet jeg ville stå her som 35 årig åh den kærlighed.  Jeg bliver ved med at sige til mig selv, han kommer Julle han kommer… Men hvad hvis han ikke kommer!? Så er vi tilbage til mine tanker om inseminering, men tør jeg? Jeg ser på alle dem der får deres første barn, og hvor meget de deler rollerne og bare det at være to ååhhh jeg ved det ikke…

Men det vigtigste er jo at jeg har det godt, og det har jeg ?, der sker så mange andre spændende ting omkring mig og jeg elsker min blog og er så taknemlig for alle jer der læser med, kommer med gode råd og støtter op om mig, det giver mig rigtig meget!

Så jeg tænker jeg giver det nok 2 år mere så er jeg 37 år… så indtil da slipper jeg kontrollen og ser hvad der sker LET THE LOVE BEGIN ???! 

 

4 kommentarer

 • Anu Marie Bülow

  Kære Juliane
  Jeg kan godt forstå du gerne vil have børn, de er jo dejlige, og specielt når mange af ens veninder har børn. Jeg tror helt sikkert du har fat i det rigtige ved at fokusere på dig selv og det der gør dig glad. Mænd tiltrækkes jo af kvinder med udstråling og et dejligt smil. Er sikker på at han en dag. Nyd sommeren, gå ud med dine veninder og hav det sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak! Jeg vælger også at tage en dag ad gangen og se hvad der sker :-)) Og du har helt sikkert ret i at mænd tiltrækkes af kvinder med udstråling, så nu vil jeg se hvad universet sender i min retning 🙂

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dont search for love at the clubs, on the streets or at the mall. You are so one of a kind that [Life] will bring that one to you when the time is right. You’re probably not the only one experiencing this. In fact many experienced this same anxiety so you’re definitely not alone. Being single in your mid 30s causes you start questioning yourself, your ideals, your standards, and your status in life.
  You’re probably not the only one experiencing this. at this age You start to doubt if you’ll ever find true love or will it pass you by because you simply will not compromise for anything less than what you feel and know that you want.
  Finding “True Love” has no time limit. There is no expiration date. It’s not written in stone or codified in some law saying that you must find love by a certain age.
  I know I know, it seems like life is passing you by, people around you are experiencing happiness, and you’re approaching those mid 30’s wondering when it will happen for you. HAVE PATIENCE! and love will find your ways

  Matovu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Thank you so much for your thoughts 🙂 And you are right time will tell!!!

   Hug J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jylland I am crazy about you