Bestyrrelsesuddannelse – Bliv stærk i bestyrelsesarbejde

Akne eller træt hud? Bestil en behandling eller køb din egen dermaroller

– ANNONCE VIA SELECTED BLOGGERS –

Trænger din hud til lidt ekstra forkælelse? Hos Pure Face kan du bestille en laserbehandling og få fjernet akne og ar nemt og effektivt. Du kan også købe din helt egen personlige dermaroller og giv dig selv daglige ansigtsbehandlinger og opnå en friskere hud med ekstra glød uden fine linjer og rynker.

Pure Face

Har du problemer med akne, uren hud, akne ar eller misfarvninger? Akne er en udbredt hudlidelse, men der er ingen grund til at acceptere at skulle leve med akne. Få en flottere hud uden akne og uren hud med vores sikre laserbehandling udført af læger og sygeplejersker. Bestil din tid i dag.

Prøv en professionel aknebehandling eller bestil den populære dermaroller til hjemmebrug

Med vores dermaroller til hjemmebrug får du en flottere og blødere hud uden fine linjer. Med en dermaroller fjerner du nemt døde hudceller og styrker hudens blodgennemstrømning. Desuden kan huden efter brug af dermarolleren lettere optage de aktive stoffer fra dine hudplejeprodukter. Bestil din dermaroller og hold din hud frisk og uden urenheder, linjer og akne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bestyrrelsesuddannelse – Bliv stærk i bestyrelsesarbejde