Fuck noget lort...

Am I a City Girl?

Am I a City Girl? Hvis jeg spørger dem jeg kender vil svaret højst sandsynlig være JA! Men inde i mig selv føler jeg det ikke, jeg har længe haft lyst til at flytte ud af København. Jeg kan godt lide København, men jeg elsker at have luft omkring mig, natur, ikke så mange mennesker og mere ro. Min tanker kredser om jeg skal blive i København, men jeg tror det vil være godt for mig og mit helbred at komme lidt væk, og det vil så fedt for Balto at komme lidt på landet ?.

På landet

Det vil være et kæmpe skridt for mig at tage at flytte væk fra Østerbro, det har været mit hood i mange år, først havde jeg forretning på Østerbro og derefter flyttede jeg dertil, jeg kender Østerbro rigtig godt og generelt København og omegn, så det at skulle flytte til et nyt sted jeg slet ikke kender er lidt angst provokerende, men jeg arbejder mig henimod den rigtige beslutning for mig 🙂

Er du by eller land menneske? og hvad er fordelene og ulemperne ved de to ting i din verden? Lad mig endelig høre hvad I synes ???…

4 kommentarer

 • Hej Juliane..:)
  Tak for en super god blog.Normalt er jeg ikke vild med at kommentere for meget men synes nu alligevel at jeg ville fortælle dig om hvor skønt der er heroppe i Hornbæk..:-)
  Jeg har selv boet mange år i Kbh og er en by pige men besluttede for snart 6 år siden at rykke her op, og det har jeg absolut ikke fortrudt et sekund..Her er der havet og naturen og lige den slags hygge som man har brug for. 30 minutters kørsel ind til Kbh og til det pulserende byliv og 30 minutters kørsel tilbage til fred og ro og en smuk natur..:-)Vil ikke kalde det heroppe..På landet..da der faktisk sker en del og det er ikke kun om sommeren..Men held og lykke med hvilken som helst beslutning du tager.Rigtig god sommer..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej 🙂

   Tusind tak og hvor er jeg glad for at du kommentere på min blog, det er så givende for mig… Jeg kan virkelig godt forstå at du er glad for at bo i Hornbæk, jeg boede i Ålsgårde da jeg var barn, så jeg kender lidt til området 🙂
   Stort Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste Juliane,

  du er velkommen til at bo til leje hos mig her på min slægtsgård:-)

  Jeg er så absolut et land/naturmenneske, fordelen på landet er fred, ro, harmoni, frisk luft, arm plads, godt for dyrene, højt til himlen, smukt og tusinde andre ting.
  Ulempen kan være en træls vinter med meget sne, da jeg bor ned af en lang markvej, men den kan jo ryddes:-)

  Tænk du lidt over det!!
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hvor er du sød Tina 🙂

   Landet er skønt men jeg ved det også kan være lidt afskåret om vinteren, der er mange ting der skal med i mine overvejelser 🙂

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck noget lort...