Jeg har lært at bevare håbet

Andre der har prøvet det?

Efter jeg har været gravid, har min hårfarve virkelig ændret sig. Jeg er ikke så lys, som jeg plejer at være, jeg er nærmere helt mørk. Dette giver lidt udfordringer i forhold til, at jeg elsker at være blond 🙂 (Yes blonds have more fun). Sidste gang jeg blev affarvet, blev jeg meget gul, da jeg simpelthen ikke kan tåle afblegning mere. Er der nogle af jer, der har haft så store ændringer med jeres hår efter en graviditet?

Derfor har jeg måtte gå lidt andre veje og blive lidt mørkere i bunden og så lysere i længderne. Det har min fantastiske frisør Elisabeth fra Salon BeSpoiled hjulpet mig med. Hold nu op hun er dygtig og virkelig behagelig. Det betyder utrolig meget for mig, at jeg føler, jeg er i trygge hænder når mit hår skal farves. Jeg ved, jeg ikke har den nemmeste manke og nemt bliver gul. Elisabeth var slet ikke i tvivl om, hvad vi skulle gøre, og hun lyttede til hvor jeg gerne ville ende, når vi var færdige. Det er så vigtigt at ens frisør lytter altså virkelig lytter, for ellers ender man ofte med en farve man aldrig bliver helt glad for. Prøv lige at se billederne er det ikke blevet flot? 🙂

img_9085

img_9597 img_9598

Når jeg anbefaler behandlere eller som nu en frisør, er det fordi, jeg virkelig kan stå inde for dem, og synes I skal prøve dem, og dette er ikke sponsoreret eller en reklame. Jeg har været rigtig mange forkskellige steder, og det er kun meget få steder, jeg kommer igen. Behandlingen skal være i top og personalet imødekommende og dygtige. Elisabeth har været frisør i rigtig mange år og er indehaver af Salon Bespoiled. Udover at Salon BeSpoiled er en super hyggelig salon med god stemning sælger Elisabeth også nogle virkelig lækre hårprodukter. Normalt går jeg ikke så meget op i hvilke produkter jeg bruger, og jeg har da også ofte købt de billige produkter i supermarkedet. Men det seneste år er jeg begyndt at bruge bedre produkter og jeg kan virkelig mærke en forskel. I Salon Bespoiled forhandler Elisabeth de super lækre kvalitets produkter DAVINES og ELEVEN.

DAVINES er et high-end brand fra Italien, som med dets effekt på håret, og dufte giver dig en wellness/spa agtig oplevelse til håret. DAVINES produkter består udelukkende af naturlige ingredienser, og er PETA godkendt  (ikke testet på dyr) parabenefrie, og pakket i genbrugsmaterialer. ELEVEN, Australia er et ungt, nytænkende og et frisk pust med en helt ny tilgang til hårpleje.Alle ELEVEN produkter er PETA godkendt (ikke testet på dyr) parabenefrie og pakket i genbrugsmaterialer. Produkterne indeholder bl.a: kokosolie, økologisk Argan olie, shea butter, økologisk agurk. Og mange andre lækkerier der nære håret på bedste vis. Det er ELEVEN produkterne jeg bruger lige pt. og jeg er vildt glad for dem. De er heller så dyre i forhold til mange andre hår produkter, så stort set alle kan være med.

img_9481

Fordi du læser med her på bloggen, kan du nu booke en tid hos søde Elisabeth og spare 20 % på klip og 10 % på valgfri farvebehandling. Tilbuddet gælder indtil d. 30/4-2017.

Du finder SalonBespoiled her:

Facebook: SalonBeSpoiled

Instagram: Salon BeSpoiled

Hjemmeside hvor du kan booke tider (Husk at nævn at du har læst det her på bloggen):

Salon BeSpoiled

portraet

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har lært at bevare håbet