Masser af kærlighed

At leve i nu’et med en lille baby

Igår aftes lavede jeg et opslag på facebook der lød således…

Med en lille guldklump i huset, når jeg slet ikke det jeg gerne vil, men jeg prøver at nyde nuet og ikke stresse, men jeg synes det er svært indimellem .. Og når der er tid til Facebook, og jeg ser en masse mommyes slå noget op, tænker jeg wow hvor kommer alt det overskud fra? Andre der har det på samme måde? 🙏🏻 men dejlig det er hun “. 

Jeg har fået super mange søde kommentarer, og det har gjort, at jeg har tænkt lidt videre idag. Det er umuligt for mig at leve med nullermænd og rod, det giver mig endnu mere rod og stress i hovedet, så for mig drejer det sig om at får tingene til at gå op i en højere enhed. Jeg skal øve mig på at nå det praktiske også bloggen når Victoria sover, og så være nærværende når hun er vågen. Jeg kan også mærke, at hun ikke gider underholde sig selv så meget længere. Der sker godt nok meget med hende hele tiden, nu skal vi til at begynde på grød og smagsprøver på mad.

Hvornår har I de mest nærværende stunder med jeres guldklumper? Jeg synes helt klart, det er lige når Victoria vågner, og på puslebordet hun elsker at ligger der. Det er dog lidt svært lige pt. at pludre med hende, da ALT skal i munden hihi 😉

Det er en super god øvelse for mig at lære at være i nu’et, da jeg er kontrol freak og elsker at have ting i system, det kan man ikke på samme måde med en lille baby. Er der andre der har det på samme måde som mig, og som har nogle gode råd de vil dele ud af? ❤️

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af kærlighed