Vi ses på den anden side

Av Av Av & for f… da

Så er jeg tilbage efter nogle dages stilhed på bloggen og mine sociale medier. Det har været en rutschebane for mig de sidste fire dage. Som jeg skrev, skulle jeg sættes igang i torsdags Nu ved jeg hvornår jeg bliver mor , det blev jeg også, men det gik ikke helt som planlagt.

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Jeg mødte ind torsdag på Næstved sygehus, og jeg var helt vildt spændt og klar til at føde, altså ikke med det samme men mit mindset var sat op til en fødsel. Både Dino og jeg var ved siden af os selv, men vi kom godt afsted, og glædede os til at se vores datter inden alt for mange dage.

Vi kom en på en stue på svanger og taget imod af en jordemoder, hun fremlagde igangsættelses måden, og var egentlig klar til at gå igang, men vi ville gerne høre om alle de igangsættelses muligheder der er. Vi vendte situationen med vores Doula, og blev enige om vaginale igangsættelses piller. Jeg fik den første, og fik kørt strimmel alt så fint ud. Vores kemi passede slet ikke sammen med den jordmoder vi fik, og det var her jeg fik min første mavepuster. De ting hun sagde, og måden hun forklarede tingene på, var som om jeg bare skulle bestille noget mad, det var bestemt ikke rart.

Om natten begyndte jeg at få muren i maven og stærke plukveer og kastede op. Jeg sov næsten ikke denne nat. Jeg kunne lige pludselig slet ikke overskue det, og vil egentlig bare gerne løbe fra min krop og situationen. Jeg var fed up med at være gravid, og kunne ikke overskue mere efter 9 måneder med kronisk hovedpine, og den store forandring med min krop blev det for meget.

julianeaxen.com

Fredag morgen fik jeg endnu en pille, og de sagde det var godt, der havde været så meget muren i min mave og veer. Jeg fik det rigtig skidt og prøvede at sove, Dino fik fat i vores Doula, og hun kom til Næstved sygehus. Vi fik os en god snak, og hun masserede mig og nussede om mig, det var dejligt. Kl. 16 skulle jeg havde en pille igen, og de tjekkede mig, men der var ikke sket noget, jeg havde stadig lidt livmoderhals og var meget lidt åben. Anden mavepuster…Jeg fik enormt mange smerter i lænden, men prøvede at gå lidt rundt og svinge mine hofter, og Dino trykkede på min lænd. Da kl. var ca. 17/18,  gik vi en tur og valgte at spise noget mad på en restaurant, idag føles det lidt som en drøm, jeg var så meget i min egen verden.

Da vi kom tilbage på sygehuset, skulle de tjekke mig igen, der var stadig ikke sket mere.. Tredje mavepuster… Vi valgte derfor at køre hjem og sove og møde ind lørdag morgen for at fortsætte, jeg fik virkelig mange smerter i lænden og mave, og jeg kunne ikke rigtig holde ud at være nogen steder, den nat sov jeg heller ikke særlig meget, og mine kræfter begyndte at være brugte. De vaginale igangsættelses piller er i kroppen i 6 timer, og det passede med at når de var ude af kroppen stoppede processen, det vil sige min krop var bare slet ikke med på dette forløb.

Vi kørte til Næstved sygehus lørdag morgen, og der snakkede vi med en ny jordemoder. Jeg havde det rigtig skidt med den kunstige process min krop havde været igennem, og der var stadig ikke sket noget… Fjerde mavepuster… Derfor valgte jeg, at jeg ikke ville have flere piller, vi fik så tilbuddet om at komme tilbage om aftenen og få et ballon kateder, det ville jeg gerne tænke over, så vi kørte hjem igen. Der gik nogle timer, og så blev jeg ringet op af en læge fra sygehuset, som havde fundet ud af, at jeg har lavt stofskifte, og derfor vil de gerne tage nogle blodprøver og tjekke det, inden vi går videre, så det skal jeg imorgen tidlig… Wow der er en mening med alting tænker jeg..

Men sikke en rutschebane, jeg var sikker på, at jeg var mor inden vi gik ud af denne uge, men sådan skulle det ikke gå. Idag har jeg sovet og sovet, jeg har det som om, jeg ikke har sovet i mange dage, og det føles om en dårlig drøm.. Men imorgen skulle der meget gerne blive lagt en plan for det videre forløb..

Men altså inden baby her ❤️.

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

9 kommentarer

 • Asta

  Håber virkelig at du har fået din pige ud til dig nu.
  Andet ville da være umenneskeligt.
  Glæder mig til næste oplæg hvor du forhåbentlig kan fortælle at du har født.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Juliane. Hvad er grunden til du skal sættes igang og ikke har en naturlig fødsel. Spørger af ren interesse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Juliane for helvede altså!
  Sikke nogle ture du skal igennem.
  Hold ud!
  Op med kinderne.
  Du er stærk.
  ❤❤❤

  Kram Hanne
  http://venterpaastorken.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Puh det lyder hårdt. Føler med dig!!! Tro på dig selv og at du kan klare – selvom det er fucking hårdt. Kvindekroppen er bygget til at kunne klare meget – også din! Krydser fingre for at der snart sker noget, så du kan få dit lille barn i armene 🙂 Godt du har din doula – jeg tror hun blir guld værd for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Jeg venter min 3. lille mus og har termin om 5 uger❤️Det jeg har lært af mine fødsler er at mærke efter og tro på dig selv, med mindre der er noget akut og kritisk under fødselsforløbet så tager jeg jordmødrenes kommentar som råd og vejledning. Men ja hvil dig nu endelig og tank godt op på depoternedu er snart i mål og din præmie er uvurderlig ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormor

  Kære Juliane. Jeg forstår ikke de bliver ved med at give de fuc…. piller. Min datter var gennem det samme første gang hun skulle føde. Efter tre døgn endte det med en ve storm så hverken hun eller barnet kunne følge med. Godt du selv har en mening om, hvad du vil lægge krop til. Hvis ikke der er sket noget efter tre døgn burde de tilbyde et kejsersnit først som sidst (min datter havde svangerskabsforgiftning så baby skulle ud). Heldigvis fik vi et dejligt barnebarn men min datter skulle have været det forløb foruden. Jeg håber derfor det bedste for dig og ønskesenariet vil være at fødslen går i gang af sig selv så det bliver helt naturligt. Pøj-pøj og håber snart du/I får lov at holde jeres lille nus i armene. Hilsen fra en mormor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sender mange tanker til jer. Det er en mega hård tid, men der kommer heldigvis noget fantastisk ud af det. Kæmpe krammer og mange støttende tanker til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Juliane
  Det lader til at have været nogle turbulente dage for dig. Sov igennem og saml kræfter til fødslen, jeg ønsker jer et bedre forløb g en jordemoder I føler jer trygge ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det har det virkelig også været, jeg er fuldstændig smadret…Tusind tak hvor er du sød <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses på den anden side