Min vægt efter jul

Bad mom

Den dag ville jo komme, hvor jeg blev the bad mom… Og det var så Idag… Vi har simpelthen haft den hyggeligste familie søndag, Dino har nemlig haft fri, og det nyder både Victoria og jeg ❤. Vi startede med at besøge en veninde og hendes lille guldklump. Victoria hyggede sig helt vildt, hun var lige i sit S. Hold op hvor er det fedt at være ude med hende nu, hvor hun har rundet de 14 måneder, og virkelig også selv nyder at være ude. Hun drønede rundt, ja vi sad ikke stille, men det er også fuldstændig ligegyldigt sådan en dag som Idag.

Turen gik hjemad ved 16 tiden, og så meldte sulten sig. Vi blev hurtigt enige om at tage på Mac D… Jeg er tosset med deres mad 😋. Det blev altså Victorias første gang på Mac, hvor hun selv spiste med. Hold op hun havde en fest. Man kan sige meget om Mac, men det er virkelig børnevenligt. Balloner, flag og happy meals totalt hyggeligt… BAD MOM ❤…

img_9067

img_9068

img_9080

Skrevet af Juliane

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

<div

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min vægt efter jul