Optagelserne er igang lige nu

Balto ❤️

Min elskede lille skat. Jeg skriver lidt om Balto igen, for jeg savner ham så uendeligt meget. Han var virkelig solstrålen i mit liv ??.

julianeaxen.com

Hvordan har I det med jeres hunde? For nogen er det bare et dyr, og for andre bliver det et familiemedlem, en baby eller deres trofaste makker. Balto gav mig en masse, på de grå dage fik han smilet frem på mine læber, han fik mig til at grine, han puttede med mig og fik mig til at føle en glæde som er svær at få frem efter han er væk. I hverdagen var han der altid, og vi blev vel lidt et makkerpar. Vi havde vores rutiner og tilpassede os hinanden. Han blev en stor del af min dag. Jeg savner ham virkelig meget. Det er bare ikke det samme uden Balto.

Balto skat mor elsker dig ??

julianeaxen.com

En af de første videoer af Balto…

2 kommentarer

 • Vi forstår godt at du savner din Balto, han var en dejlig hund 🙂
  Har du fået ham begravet og lavet et mindested?
  For os er vores dyr ligesom familiemedlemmer og for min mor er Odin (vores hund) hendes makker.
  Det er også stor sorg her hver gang et af vore kæreste dyr må gå bort.

  Knus, mange hilsner og en god weekend med søde minder om Balto.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Maria og Tina

   Nej jeg begraver ham når vi er flyttet ind i vores nye hus, Balto skal begraves i haven.

   Tak for jeres tanker ❤️

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optagelserne er igang lige nu