Hvor finder jeg fede citater?

Balto bliver mindet ❤️

Efter Balto er gået bort har jeg fået så mange søde beskeder og kommentarer. Der er kommet rørende og tankevækkende beskeder fra nær og fjern, og nogle har virkelig rørt mig. Jeg havde Kat Stephie på som gæsteblogger igår super inspirerende kvinde, igår aftes tikker der så en mail ind fra hende, om at hun vil skrive et blog indlæg om Balto og mig. Jeg er så rørt, tårene triller ned af mine kinder mens jeg skriver dette, tænk at Balto bliver mindet på denne måde det er så smukt ??.

Kat Tak ?? I kan læse det meget smukke blog indlæg her: Kat Stephie Blog indlæg om Balto og mig 

julianeaxen.com

julianeaxen.com

 

 

4 kommentarer

 • Har været skønt at lære dig bedre at kende, også selvom det kun har været på de sociale medier :* <3 Dejlige kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hvor er du sød skønne Kat❤️ og i lige måde håber vi mødes en dag kæmpe knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør mig meget ondt at høre med Balto din super flotte og skønne charme trold/hund.
  Føler med dig/jer.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor finder jeg fede citater?