Fåes den virkelig ikke større?

Bare bryster på stranden

Hvordan har du det med bare bryster på stranden? Genere det dig eller synes du det er helt ok? Vi bliver mere og mere frie men hvor går grænsen?

Min holdning er meget klar, jeg synes ikke, det er okay med bare bryster når man soler sig, medmindre det foregår hjemme i haven. For mig er bryster noget seksuelt og privat, det vil jeg gerne have lov til at have for mig selv og sammen med Dino. Jeg ved, der er mange der har en anden opfattelse end mig, men jeg bliver ret provokeret, når de står og strutter med dem på stranden eller ved poolen. Måske er jeg bare lidt gammeldags, og ja det er jeg, men piger jeg synes ikke, det er rart at sidde sammen med min kæreste og hygge, og så sidder I lige ved siden af med bare bryster. Hvordan har I andre kvinder med det? Og jer mænd synes I bare det er dejligt, eller vil du også gerne have at din kæreste beholder bikini toppen på? For så får du lige en highfive herfra 😉

julianeaxen.com

 

 

 

66 kommentarer

 • Martin

  Hej Juliane.
  Jeg synes ikke at vi som du skriver at vi er blevet mere frie – tværtimod.
  Da jeg gik i folkeskolenæste i først i 80erne var der slet ikke den samme kropsforskrækkelse som der er i dag.
  Og vi er altså ikke i hverken 60erne eller 70erne. Soundtracket var kraftværk, David Bowie, Duran Duran Osvald.
  Sommeren igennem cyklede vi (både piger og drenge) til Moesgård strand eller Bellevue Strand ved Århus. Og uden at nogen af os skænkede det en tanke var der da ikke nogen af pigerne der gik mere tildækkede end os drenge. Heller ikke når vi stod i kø ved ishuset eller spillede frisbee.
  Jeg synes det er så trist at netop det frisind er blevet afløst af en mentalitet der drejer alting ind på sex og kropsdyrkelse. Unge der ikke kan bade efter idrætstimer fordi kulturen er blevet ændret.
  Jeg ved ikke hvordan det gik så galt. Men jeg synes det er trist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] da jeg jo, som jeg også har skrevet om tidligere på bloggen er imod bare bryster på stranden Bare bryster på stranden. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sidste måned skrev jeg et indlæg som skabte en vild debat både på facebook og her på bloggen Bare bryster på stranden, og det endte med at jeg blev anmeldt og indlægget blev fjernet fra facebook. Men nu ruller […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hvad så med den lille havfrue?
  Når det så er sagt, så vil det interessante spørgsmål i denne her kontekst være, hvorfor dog bare bryster kan forarge, danne grund for moralisering eller endda bare helt enkelt tiltrække det modsatte køns opmærksomhed? Sat på spidsen, så ligger den evolutionære forskel i, at kvinder begyndte at gå på to ben, dvs. fra bagdel som seksuelt stimuli over til et velproportioneret forparti, som perceptuelt seksuelt stimuli (uofficielt en ”pseudorøv”).
  Typisk er det kvinder der bliver forargede over andre kvinder, og mænd der omvendt bliver interesserede i den anden kvindes attributter (kvinden tænker højt, vil han nu Mig – eller?). Nu kan der være flere grunde til at kvinder har minimal eller sågar ingen påklædning på stranden, bl.a. kan det skyldes, at kvinder ønsker at blive helt solbrændte og derved undgå hvide områder netop på brysterne. Det ser fx pænere ud når de gir den gas i sengen (rider).
  Der er også sket en pornoficering af kroppen grundet den visuelle kulturs dominans, både for kvinder og mænd (overkrop og størrelsen i mellem benene). Man kan bare kigge på Paradis Hotel som et eksempel. Store bryster, intimbarbering og bikinier der bliver mindre og mindre. En forklaring med hensyn til synliggørelsen af bryster, kan være, at kvinder får opmærksomhed ved at vise bryster (tænk her på silikonebryster i stram t-shirt) – og mandens opmærksomhed flyttes ubevidst straks væk fra kæresten, som så bliver nået så mopset. Det er jo ikke nogen tilfældighed at reklamer bruger letpåklædte eller helt nøgne kvinder for at fange opmærksomheden med, som flere undersøgelser med eye-tracking viser.
  Bellevue strand nord for København er et oplagt sted at tage hen (ikke kun for EB journalister), og det er netop sjovt, at det som nævnt altid er kvinder der bliver lettere forargede og så feministiske bløde mænd i sandaler som har læst på RUC. Der er også et aspekt af selvtillid som er vigtigt, dvs. kropsfølelsen af at være lækker, fordi det typisk er de veldrejede modeller der flasher krop på stranden. De gamle damer har også klaget til kommunen inde i selve København både ved Fælledparken og Assistens Kirkegården, hvor det myldre med bare bryster. Hvis man googler ”bare bryster” på forskellige sprog, er det en debat, der er i gang flere steder i verden, hvor mange kvinder vil have forbud ophævet, så de kan flashe bryster på stranden. Og man endvidere notere sig bag ørerne, at vi alle starter foran et par bryster. Nogen små andre store!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] debatten lever videre på min blog under indlægget Bare bryster på stranden. Jeg lagde indlægget op i forgårs, og det startede en heftigt debat, og indlægget endte med at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er måske lidt perverst, men jeg har ikke noget imod bryster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Malmborg

  Detta var ju en helt fantastisk debatt Juliane och hennes påhejare fått igång. Vad som är mest anmärkningsvärt är att året är 2015 och landet är DANMARK. Nog trodde man väl, att man kommit LITE längre i sin syn på människan i detta fria land. Allting andas en rädsla för, att hennes sambo skall snegla på ett naket bröst på någon annan och inte ägna sig åt henne. Bättre kan ni !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Anderson

  Jeg synes det er smukt når kvinder ligger med bare bryster på stranden. Det sender et signal om, at danske kvinder er frigjorte, selvstændige, stærke og vigtigst af de er trygge. Det er diametralt modsat nogle af de forstokkede religioner, som truer vores samfund og medmennesker i andre dele af verden. Se bare på Salafisterne.

  Bare bryster bliver lige pludselig selve symbolet på det at være en moderne kvinde, i et moderne liberalt demokrati, hvor frihed og sikkerhed er primære samfundsgoder. Derfor kvinder og piger… vi vil gerne se jeres smukke bryster. Alle kvinder er smukke og de er mest smukke, når det er mest fri og mest dem selv. Jeg er med andre ord, meget uenig i bloggeren her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Min online veninde Juliane skrev følgende indlæg om at have bare bryster på stranden “http://julianeaxen.com/bare-bryster-paa-stranden/”. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Juliane – det er muligt det er din blog. Det er muligt du skriver din egen mening.
  Men dine kommentarer til os der IKKE deler din holdning vidner om alt andet end en person der ønsker at høre andres mening/holdning til det emne du selv vælger.
  Hvis du udelukkende ønsker rygklapperi og at blive bekræftet i din holdning vil jeg anbefale dig ikke at have en offentlig tilgængelig blog, og så kun invitere dem ind der er enige med dig.
  Hvis du vil tages seriøst som skribent/blogger kan du ikke tillade dig den arrogance som du ligger for dagen over for personer med andre meninger end din.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Ja det er nemlig min blog og derfor har jeg liv til at svare som jeg gør! Hvis du følger mig vil du også vide det er meget sjældent der er debatter som dette på min blog, men jeg skriver altid godt det er plads til alle og forskelligheder så den med arrogance preller helt af på mig. Alle er velkommen til at udtrykke deres mening 🙂 vi behøver heldigvis ikke være enige! God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Det gik lidt for hurtigt 🙂 der skal selvfølgelig stå lov til at svare.. Og godt der er plads…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

   Så fordi det er din blog så giver det dig ret til at svare nedladende og arrogant?
   Plads til forskellighed? Ja – så længe man åbenbart er enig med dig.
   For den holdning du lægger for dagen med at “hvis ikke man er enig, så er man velkommen til at smutte” danner ikke grobund for en nuanceret debat, men minder mig mest af alt om en grim diskussion om indvandrerpolitik – lige så unuanceret og ignorant.
   Men igen – din blog vil du sikkert sige….med hvad deraf åbenbart hører…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Michael jeg synes bestemt ikke jeg svare nedladende og arrogant det kan jeg da kun beklage at du synes, der er ingen der skal smutte, men når det er sagt har jeg ret til at udtrykke min uforbeholden mening på min blog, men alle er skam velkommen til at byde ind 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

   Jeg er da glad for at du ikke synes/mente at svare nedladende, men sådan fremstår det altså når du blot affærdiger folk med at de er velkomne til at lade være med at kommentere eller læse.
   Jeg har heller ikke anfægtet din ret til at udtrykke din egen holdning/mening, for det står os alle frit for. Men når du gør det må du også være klar til at modtage kritik, modargumenter o.lign. med et forholdsvist åbent sind og det mener jeg ikke du har gjort i denne debat, hvilket jeg så har givet udtryk for.
   Jeg håber du har taget det til dig, at inviterer man op til dans må man nogen gange leve med at dansepartneren måske ikke danser samme dans som en selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Michael det er din måde at se det på, jeg synes alle kommentarer har været velkommen – men lad os bare lade den ligge, vi bliver vist ikke enige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Udskamning og seksualisering af især kvinders kroppe er et stort problem i vores samfund. Rigtig mange har det dårligt med deres krop på den baggrund. At nogle få kvinder så har det ok med deres krop og er topløse på stranden, det synes jeg ikke andre har ret til at blande sig i. De kunne jo heller ikke drømme om at blande sig i om du har top på eller ej. Det er din egen sag at du opfatter dine bryster som noget privat og seksuelt. Men du har ikke ret til at gøre deres bryster seksuelle også, bare fordi du har det sådan. Det er jo ikke dem, men dig, der definerer deres bare bryster som noget seksuelt – for dem er det formentlig bare en helt naturlig frihed og de ikke kan se hvorfor de skal skamme sig over en naturlig del af deres krop som alle kvinder har. Det er noget andet hvis de ligefrem viser sig frem, så er de selv med til at seksualisere situationen og deres bryster. Men hvis de ikke opfører sig anderledes end alle andre i samme situation – så er det jo bare bryster for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne ikke være mere enig Kim

   Personligt mener jeg at jo flere der står ved deres krop og tør vise den frem i ikke seksuelle henseender, jo mindre seksuel vil kroppen synes blot fordi den er nøgen.

   Jeg mener at det i høj grad er medier som f.eks. Facebook der skaber en skævvridning i hvad der tidligere var ok ifølge danskere til at være ikke ok længere. F.eks. kan jeg nævne Facbooks censur af nøgenhed.

   Jeg har tidligere selv blogget om emnet under titlen “How Facebook changes a liberal nation”
   http://spotnaked.com/how-facebook-changes-a-liberal-nation/4433/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan desværre ikke huske hvornår jeg sidst så bare bryster på stranden, og jeg synes det er møgærgerligt. Det er nemlig sådan jeg selv foretrækker at sole mig, og nu føler jeg at jeg overskrider andres blufærdighedsgrænse hvis jeg gør det. Bryster er ikke seksuelle i sig selv – det bliver de kun i en seksuel sammenhæng. Det gælder hele kroppen, for den sags skyld.

  Husk i øvrigt at det at noget kan ses, ikke er ensbetydende med at det bliver vist frem (jf. “står og strutter med dem”) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristel Jensen

  Bare bryster på stranden er noget af det smukkeste der findes!!! Det er beviset på den frihed over egen krop og opgøret med den mandelige dominerede konservative og forstokkede kultur som huserede, som 68’erne var med til at etablere. Den frihed som har kostet så meget og som stadig bliver kæmpet for hver dag. Det er helt essentielt at man udøver sin ret, så denne ikke bliver glemt, eller holdt nede. Lige som ytringsfrihed, er noget der skal bruges aktivt for at den giver mening skal retten til at vise os, når vi er aller mest os selv.

  Vi må ikke begyndet at træde tilbage og væk fra disse, så hårdt vundet friheder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathias

  Vi mennesker er som gud har skabt os alle mænd er ens og alle kvinder er ens lige gyldigt om den ene part er større end den anden tag jer nu sammen det er bare hud uden på et skelet jeg glor ikke engang hvis endvidere smider bh’en jeg er pisse ligeglad sådan et par parter er faktisk mindre kønne når de bliver luftet… Bare min menning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janus

  Snerper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lavede jeg indlægget Bare bryster på stranden, og jeg delte det på min egen facebook side, min offentlig side og på Selectedbloggers side, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke noget i mod bare bryster på stranden, heller ikke selv om de sidder på en ung smuk pige og stritter lige mod min kæreste. Jeg ved han elsker mig for den jeg er og ikke fordi mine bryster er trukket mod syd.

  Når det er sagt, så har jeg ikke selv lyst til at vise mine bare bryster frem. Det har jeg aldrig gjort. Men det er mere fordi jeg synes mine bryster høre mit privatliv til.
  Til gengæld vil jeg sige at i dag er der lang fære topløse på stranden end da jeg var ung. Rødstømperne brændte BH-erne i 70’erne og derfor var det i 70’erne og 80’erne det var helt normalt med bare bryster på stranden, den gang var jeg lidt af en outsider fordi jeg ikke lå topløs.
  Men om man vil ligge topløs eller ej, må være folks egen sag. Nogenvandrer rundt og flasher dethele og andre kan best lide at dække sig til. Kan jeg ikke lide synet, må jeg kigge væk.
  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel Hansen

  Vi bliver IKKE mere og mere frie, folk skjuler sig i offentlige bade, børn må ikke gå med forældre af modsatte køn i bad i svømmehallen, folk har tøj på i badet i omklædningsrummet… det er bare et par eksempler.
  Og nej du er ikke gammeldags, for førhen så man mange flere bare brystet på stranden.
  hvorfor overhovedet starte så ligegyldig debat?
  og brystet er forbundet med noget seksuelt ja, men ikke mere end man selv gør det til, så hvis man som person har et problem med det, så kigger man jo bare den anden vej eller finder et andet sted at ligge? Det er nu en gang lovligt OG naturligt i DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Mikkel

   Du kan jo bare lade være med at blande dig i debatten det er der ingen der har bedt dig om!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikkel Hansen

   Muligvis, men det er jo det du lægger op til… ligegyldig eller ej

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Ja jeg synes det er sjovt at høre andres mening og dem som synes det er latterligt kan jo heldigvis bare klikke videre ik!?

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikkel Hansen

   Men det ER jo for at “provokere” og starte en debat… ville du høre folks mening kunne du jo bare lave en quick poll… I stedet vælger du at skrive en klumme med kraft sætninger som “føler mig provokeret” og “hvor går grænsen”… og behold toppen på og få en high-five??? Hvis det ikke er for at starte en debat og prøve at ruske op i folk og ændre deres syn på det, hvad er det så? Du gør det jo til et tabu og noget skamfuldt ved at skrive sådan noget… det er på grund af sådan nogle som dig, at der blev så stor en sag ud af det med de gamle nøgenbadere, så kom ikke her og sig vi bliver mere frie… Tværtimod!
   Det er på grund af sådan en “artikel” at emnet lander i ligegyldigt morgen tv, og for mere opmærksomhed end det burde!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Det er igen din holdning Mikkel jeg synes ikke det er ligegyldigt! Jeg gør det ikke for at provokere, jeg skriver på min egen personlige blog hvad jeg mener og fedt det starter en debat, men det havde jeg egentlig ikke forventet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel

   dejligt med blogge og deres evner til at skabe en frisk debat og få alle os forskellige mennesker til at se tingene i en masse forskellige perspektiver 🙂
   Jeg er ikke enig i din mening men kan sagtens følge den.
   Synes dog at det ville være surt at der var endnu en af vores friheder der blev taget fra os hvis det en dag skulle blive ulovligt hvis størstedelen nu delte din mening.
   Jeg kan som dansker godt lide at vi har vores friheder og i min bog er det ikke værre end at hvis du ikke kan lide at se på det kan du jo heldigvis dreje hovedet og kigge i den anden retning.
   Det er blot min mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tak for din mening Daniel og det er jo også helt ok vi ikke er enige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var dog en sur kommentar.

   Øv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig med dig Juliane 🙂

  Der går jo ikke flotte og hotte mænd rundt og viser deres diller frem, så hvorfor skal vi kvinder vise vores bryster frem???

  Jeg vælger feriesteder som deler min holdning, men kan godt irriteres over, at Danmark ikke respekterer det private og disse grænser.

  Lidt det samme, som hvis nogen ryger os lige op i snuden eller ligger en stor stinkende lort foran ens dør. ret så provokerende ikk!!!!!!!!!!!!!
  Og ret så grænseoverskridende!!

  Men vi danskere tænker åbenbart ikke så meget før vi handler og så forstår vi slet slet ikke, at muslimer og andre religiøse tænker tanker om os danskere.

  Øh noget er privat, andet kan være offentligt.
  Bare mine tanker.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Dejligt at høre Tina! Jeg er fuldstændig enig nogen gange må man gerne tænke sig lidt om men meget typisk dansk.

   Men heldigvis er vi da nogen med den samme holdning 🙂

   God dag.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg må være helt ærlig at sige, at Danmark er et frit land. Vi må for guds skyld ikke til at begrænse os så meget og blive så blufærdige. Vi bør netop værne om de friheder og vise bryster frem, så denne dobbeltmorale og sexisme, der diskriminerer kvinders bryster til tabu forsvinder. Vi kvinder skal have lige så meget ret til at vise vores bryster frem som mænd. Og vi bør gøre det hver dag. Det gør jeg.

   Og NEJ… En pik er IKKE det samme som bryster. Ligesom en fisse ikke er det samme som den mandelige brystkasse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Undskyld mig – moral er godt, dobbelt moral er dobbelt så godt?
  Bryster (og den nøgne krop) er en naturlig ting og som udgangspunkt ikke et seksuelt objekt i min verden. Så kvinder og mænd må for min skyld gøre hvad de vil, så længe deres adfærd ikke afspejler noget seksuelt. For det er da først i adfærden at det seksuelle kommer ind – ikke i brysterne eller kroppen i sig selv.
  Jeg nævner dobbeltmoral – og nu skal du/I høre hvorfor. Som kvinder har I kæmpet for retten til at amme jeres børn i det offentlige rum, og harceleret når en restaurant har forbudt det. Men hvis bryster er SÅ seksuelle, hvorfor så kæmpe den kamp?
  Som far til 2 flaskebørn og et ammebarn har jeg “været i begge lejre” så at sige – altså med og uden behovet for amning.
  Og jeg støtter jeres kamp for at udføre det mest naturlige i verden – an jeres børn hvor I vil, men vis lidt hensyn til andre.
  Så hvorfor så total ændre holdning til at vise bryst på stranden/ved poolen? Brystet/brysterne er da lige så naturlig en del af menneskets krop om der ammes eller ej!? Det bliver da ikke mere seksuelt af at der ikke hænger et barn ved brystet.
  Gør hvad I vil…men lad dobbeltmoralen blive hjemme i haven og bliv hjemme sammen med den hvis ikke I kan tåle at andre er naturlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Michael dette drejer sig ikke om at amme offentligt, og jeg synes det er to meget forskellige ting! Nu skriver du også I kvinder, jeg har ikke kæmpet for noget. Jeg deler blot min mening på bloggen, og synes det er interessant, at høre hvad andres holdning er 🙂

   God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kenneth

  det genere os mig at folk på 110kg+ går på stranden ej comon vi skal alle være her og hud er hud mave eller bryst det er det samme hud lever vi ik i et frit land syntes ik det hr grundlag for at pakke alt væk man kan jo bare lade vær med at kigge hvis det genere en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel christensen

  Jeg synes det er helt okay, for mig er bryster lige så naturligt som og trække vejret. Og jeg ser intet seksuelt i et par bare babilutter rundt omkring på stranden ☺ det er først når man bliver intim med feks sin partner inden for husets fire vægge at jeg synes at det så bliver sekuelt. Jeg føler mig hverken truet eller provokeret af det selv om at jeg har kæresten på slæb…altså det er bare bryster og lige så længe jeg kan huske tilbag så har de topløse altid været der og i min optik skal de så hjertens gerne have lov til det.. man tager på stranden for og hygge sig, bade og som mange gør solbade, og som jeg kender alt for godt så er det noget så irreterende og få mærker efter bikini osv. Så derfor er jeg en af de mange der ligger topløs. Det er hverken for at provokere andre mennesker eller for at prøve på og udsende sexsignaler. Stranden/poolen er ligesom ikke steddet til den slag synes jeg ☺ så jeg mener at det er ganske uskyldigt. Der løber jo også børn rundt uden tøj på og sådan skal det sku være ☺ det er danskt det er god vejr på stranden så hvorfor ikke .. nøgenheden behøver man nødvendigvis ikke altid lægge noget seksuelt i…det er så naturligt at jeg ikke kan forstå hvorfor at det i nogles optik er blevet sådan “uha den går vidst ikke den der” noget. Min fyr er også helt okay med det, og som han siger ja alle andre gør det jo så hvorfor ikke, det er jo ikke fordi det er specielt svært og bare kigge den anden vej så spændende er det jo iheller ikke.. det er bare helt og ganske normalt her i dk ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik BJ

  De fleste piger burde sole sig i haven. Mange af pigerne vil gerne have sol, og det går hurtigere med at blive brun på en strand. Og mange af pigerne vil undgå at få en tan omkring brysterne, så smider de det hele..
  I øvrigt er det også cancergivende at blive for brun …. især ml. 12-15, når solen er fremme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus Nielsen

  Undskyld mig – men er bryster ikke et redskab til at amme sine børn med ? Børn ser intet seksuelt i bryster før de lærer af de voksne at det er fy fy at vise sig frem… Selvfølgelig er det okay med bare bryster på stranden, lige så vel som det er okay at en nybagt mor ammer sit barn (hvorsomhelst) når barnet er sultent .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rita

   Claus Nielsen. Jeg er enig med deg, men er ikke enig i at bryster primært er til å amme barn med. Det er i aller høyeste grad også en erogen sone og fra naturens side en av dens finurlige måter vi har til rådighet for å tiltrekke oss en partner og derved føre menneskeheten videre på. Jeg forstår at noen kan føle seg støtt hvis de mener at å vise bryster og nakenhet er både truende, støtende og privat, – men – jeg er uansett for at det skal være lov å bade og sole seg både toppløs og naken – på de steder det er lov til det, selvsagt. Det gir en stor frihetsfølelse å få være totalt i ett med naturen og dens elementer. Mvh Rita J.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  bryster er helt naturlige, og det generer ikke mig at der er bare bryster på stranden.
  Men jeg har respekt for din holdning, og vil sige at ethvert menneske har et valg. Hvis bryster generer dig så meget, så lad være med at komme på stranden eller poolen. Du kan også vælge feriesteder der deler din holdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fuldstændig enig. Kan ikke se det flotte i hverken bare bryster eller g-streng på stranden. Helt ærligt, så er det også et fåtal der er virkelig pæne i den mundering 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Helt enig det er SÅ meget flottere i en lækker bikini top 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Nemlig…og har i bund og grund intet behov for at andres bare bryster, uanset om de slasker eller strutter 😉 (så ja, nyder ofte solen hjemme i min dejlige have i stedet)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Juliane 🙂 jeg fuldstændig enig med dig. Synes den her “rødstrømpe frigørelse ” er gået lidt for vidt med bare bryster i offentlighed( medmindre det tjener et formål for et lille barm i form at amning) .. Jeg ville ikke selv ligge topløs, synes også det noget seksuelt som man godt kan have i privaten. Ligesåvel som man ikke står og råsnaver hinanden på gaden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tom

  Det er noget af det dummeste jeg længe har læst. Det eneste du siger, er, at du er generet af, at din kæreste kigger på andre kvinder. Så nu vil du gerne have piger dækker sig til. Jeg er meget uenig omkring dit indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Din mening Tom! Godt vi er forskellige!!!Men jeg siger jo ikke, du er dum, fordi du mener noget andet, så bevar lige en ordenlig tone!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simon Mel

   Tom siger ikke, at du er dum. Han siger det er en dum kommentar. Derimod insinuerer du, at han er dum. Så bevar lige en ordentlig tone, Juliane.
   I øvrigt virker det rigtigt på mig, at du kun siger noget om dig selv, og dit forhold til din kæreste – held og lykke til jer.
   Min mening, Simon!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Simon. Jeg siger netop, jeg ikke synes han er dum, så ved ikke lige hvordan du kommer frem til den konklusion… Hilsen Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Omg, Juliane… Jeg har det på præcis samme måde! Jeg synes det hører privatlivet til og det er netop en seksuel ting som jo konstant ses i porno industrien og aldrig i familie/dagligdags reklame/blade/tv. Det er ikke noget der hører sig til på familie/offentlige steder, med mindre der er baby-hoveder ind over. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Fantastisk at høre! Tror vi er i mindretal men heldigvis er i flere der forstår hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja Berthels

  Hej med dig

  Jeg må sige at det IKKE er særlig gammeldags at syntes at bare bryster er seksuelt og privat. Det er konservativt. Det er ikke noget galt med den kvindelige krop.

  Hvornår er bryster blevet et tabu og skal være noget seksuelt? Det er bare bryster!

  For mig lyder det mere som om at du føler dig truet af andre kvinders “seksualitet”, nemlig det at hvile i deres egen krop og velvære. Der er jo ikke nogen som tager billeder af deres bryster eller kommenterer dem. Det gør det ikke seksuelt at have bare bryster, medmindre de rager på hinanden og opfordre til mere end bare solbadning.

  Det er det samme som de personer mener at det er “ulækkert” at der er nogen som ammer. Come on, det er noget af det mest naturlige i hele verden.

  Lær at kend din egen krop, før du rager andre kvinder ned for at være dem i selv i deres egen krop.

  Eller bare kig den anden vej, det er trods alt bare bryster. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Aviaja!

   Jeg rager ikke andre kvinder ned, jeg skriver hvad min mening er, det er din måde at tolke det på.

   Vi er alle forskellige og heldigvis for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikkel Hansen

   Jeg kan kun give dig ret i at det er konservativt og snerpet, det har altid været sådan… Danmark har aldrig været mindre frigjort og uskyldigt end det et nu…
   Og jeg deler også din holdning om at det bliver gjort til tabu og noget skammeligt ved dette post. Læs evt. Mine kommentarer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • :)

   “Bare bryster” – Nu er det sådan at bryster er en erogen zone, om du kan lide det eller ej. Det vil sige at det på en måde er i kategori både med en skede og dine læber, på hver sin måde. Så må du jo selv vælge hvor grænsen går, men der er ikke noget som er “bare” så længe det indgår i seksuel omgang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Men hun ligger jo ikke og stimulere sin erogenezone.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at det er diskriminerende at mænd gerne må være topløse når kvinder ikke må.
  Når jeg sidder med min kæreste på stranden med mine lange slaskepatter, så er jeg fuldstændig ligeglad med om der sidder 50 kvinder med perfekte, nøgne bryster omkring mig. Han har jo ikke valgt mig for mine bryster.

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg her helt med dig, om det så er en gammeldags holdning eller ej. Jeg bliver altid meget opmærksom på, at der kun er ét stykke tøj mellem at være “påklædt” og at være nøgen, haha! Selvom jeg ikke er usikker på mit forhold, er det heller ikke særligt fedt, at andre kvinder flasher bryster foran min kæreste 🙂 Så hold de bare bryster hjemme i haven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Lige præcis 🙂 Det er ikke særlig ladylike…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Hvis det at være topløs på stranden eller ved poolen ikke er ladylike, så vil jeg nu altså hellere bare være en kvinde istedet for en “lady”

   Personligt kan jeg ikke se det store problem ved at kvinder er topløse på stranden, for min skyld må folk rende nøgne rundt hvis det er det de har lyst til. Det er trods alt menneskets mest naturlige tilstand, nøgenhed altså 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Det er det der er fantastisk, der skal være plads til os alle, vi har bare forskellige syn på hvad der er ladylike 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fåes den virkelig ikke større?