Jeg lukker ned

Better safe than sorry

Nu hvor jeg er blevet mor, tænker jeg en del mere over sikkerhed, og især om min datter nu sidder sikkert i bilen, eller ligger som hun skal, når jeg lige vender ryggen til hende. Som overskriften siger Better safe than sorry. Jeg har før skrevet om vores autostol til Victoria Sikker køretur med min lille guldklup, det var inden hun kom til verden, nu har jeg haft glæde af vores Besafe autostol lige siden, vi tog hjem fra hospitalet.

Dette er det første billedet af Victoria i autostolen ❤️

julianeaxen.com

BeSafe

Grunden til at vi har valgt en stol der er bagudvendt, er at det er bevist, at det er meget sikre at sidde denne vej ved en kollision, da nakkebelastningen er 5 gange lavere end ved en fremadvendt stol. Jeg ved, det måske kan lyde lidt kedeligt, for jer kvinder der læser med, men det er virkelig vigtigt, at ens guldklump sidder godt i autostolen, for der er SÅ stor forskel på hvor sikre de stole er.

Norske BeSafe er nordens eneste autostolproducent, de er eksperter i at udvikle meget sikre autostole, de har altid sikkerhed og brugervenlighed i fokus. Men det jeg virkelig elsker ved denne stol, er vores Voksi pose som sættes fast i den, hold op hvor er det nemt her om vinteren. Vi behøver ikke pakke Victoria ind i køredragt eller give hende ekstra tøj på, Voksi posen er nemlig så varm, at der holder hun varmen helt fint, og samtidig er den lidt sovepose agtigt, så hun sover super godt når hun sidder i den 🙂

julianeaxen.com

BeSafe

Hvis du vil vide mere om BeSafe finder du deres side her: BeSafe autostole

Og spørg endelig hvis der er noget jeg kan give svar på 😉

Hvilken autostol bruger I?

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

3 kommentarer

  • Melisa

    Det er lovpligtigt at have bagudvendt til babyen er 9 mdr, så der er der ikke så meget at rafle om. Vi har en fisher Price til billige penge. Og så køber vi en topklasse i næste omgang. Vores bil er rigtig kollisionssikker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kitt

    Hvor har i købt den henne, og hvad måtte i give for den?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lukker ned