Behind the scenes

Bioslimming er en ny slankende behandling fra syd Frankrig

I denne uge har jeg været til bioslimming behandling hos skønne Anja Witt. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til, men Anja forklarede alt om behandling grundigt og behageligt hele vejen igennem.

slim1   kvinde m. målbånd rundt maven      slim2

Behandlingen reducerer cellulitis, fedt, øger forbrændingen, forbedrer vægttab. Slanker, former og toner med fabelagtige synlige og varige resultater fra første behandling. Bioslimming anvender som noget unikt både hot and cold thermo agents, der ved varmen der opstår sammen med de aktive ingredienser, stimulerer kapillærerne og absorptionen af fedt syrer der forårsager Cellulitis (appelsinhuden) til at forsvinde.

Behandlingen vare ca. 2 timer og er meget behagelig. Det er meget vigtigt for mig når jeg skal have en behandling som denne at jeg føler mig tryg og i gode hænder. Anja er helt speciel, meget behagelig og kompetent, jeg kan kun anbefale at prøve det! Jeg tabte 17 cm ved første behandling.

Jeg skal af sted igen om ca. 14 dage update følger 😉

stort billede kvinde m buks

Du kan læse mere her: Spraytankbh 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes