Tak jeg er så rørt ❤️

Bjørnetjenesten prøv lige at lyt med her

I sidste uge var jeg gæst i Lorry programmet Kont@kt som ugens blogger. Der er altid fire indslag i dette program, og et af dem var de skønne fyre fra Bjørnetjenesten. Jeg kendte ikke til Bjørnetjensten, men hold op hvor har de fanget min interesse nu, det er to super cool fyre der sender en times nyheds program hver torsdag kl. 20.00 du kan se med på her: Bjørnetjenesten. Det er de to fyre David Adalberth Andersen og Mikkel Laumann der står bag programmet.

Jeg lyttede selvfølgelig med sidste torsdag, da jeg lige skulle høre om de virkelig var så gode, og det er de, mega hyggeligt, sjovt og inspirerende program prøv at lyt med torsdag d. 12 feb. når de er tilbage 🙂

Men de var så søde at nævne mig i programmet i sidste uge, lyt lige med her spol hen til 33.10 min inde i progammet 🙂

Og det var selvfølgelig min indlæg om Belfies, der gav omtale både i Lorry men også på Bjørnetjenesten 🙂 Du kan læse med her, og nå at komme med på Belfie bølgen… Vis mig din numse – tag en belfie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak jeg er så rørt ❤️