Idag trak jeg det korte strå

Blev jeg klogere på kejsersnit eller naturlig fødsel?

Forleden skrev jeg indlægget Kejsersnit eller naturlig fødsel der kom rigtig mange kommentarer, og jeg har læst hver og en og tænk mange tanker siden. Tusind tak for at I deler jeres fødsels oplevelser, og giver mig jeres råd med på vejen. Jeg har tre måneder tilbage af min graviditet, selvom jeg ikke ser sådan ud, jeg ligner en der er lige ved at poppe, og jeg er Idag blevet spurgt to gange, om det ikke er lige op over 🙂 

Jeg ved ikke om jeg er blevet klogere på kejsersnit eller naturlig fødsel der er gode og dårlige oplevelser ved begge dele, men det har sat nogle andre tanker igang hos mig. 

Her er det allerførste billedet af min mave lidt grænseoverskridende, så tag godt imod mig og min mave 😉 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idag trak jeg det korte strå