Det er nemt at gøre mig glad

Brunch Club

I søndags var jeg til min anden Brunch Club i Charlottehaven på Østerbro, hvilket er et kombineret spise & shopping arrangement.

Det er simpelthen et fantastisk koncept de to søstre Heidi og Anja har stablet på benene, og de to kvinder i sig selv er virkelig inspirerende og super seje, deres energi smitter af, og jeg får lyst til at træne hos Anja som er en sej personlig træner og få taget billeder hos Heidi som er en dygtig fotograf 🙂

Brunch Club

BrunchClub startede i søndags med at skønne James Sampson sang “Me and Mrs. Jones” så alle i rummet fik gåsehud, derefter fulgte en masse inspirerende mennesker, som alle havde noget spændende på hjertet. Jeg lærte både noget om smykker, fitness tøj, træning, laser behandlinger, strømpebukser, om at få mere energi osv. jeg kunne blive ved. Jeg synes virkelig, jeg når at få mange fede indput til disse arrangementer og af så forskellig art, det synes jeg er så skønt.

Brunch Club

Parterapeut Katrine Axholm holdt et kort oplæg hold nu op en energi, og hvor hun dog ramte plet med alt hvad hun sagde. Jeg har allerede anbefalet hende til et par veninder, der har brug for en parterapeut.

Brunch Club

Derudover er det er super godt sted at networke, der kommer mange seje kvinder, måske møder du lige hende der kan hjælpe dig med din hjemmeside, og ellers kender hun måske en der kan. Vores netværk er så vigtigt, og jeg elsker at møde nye mennesker, jeg har været afsted alene de to gange jeg har været der, og det kan man sagtens, du falder altid i snak med nogen, men næste gang vil jeg hive nogle veninder med, de skal opleve det.

Læs mere om Brunch Club på Facebook 🙂 

 

 

2 kommentarer

 • Godaften kæreste Juliane,

  hvor dejligt med dine positive og livsgivende oplevelser af Brunch Club:-)
  Måske min datter og jeg også skulle deltage en gang, vi får se.
  Men tak for oplysninger og hint.

  Håber du får en skøn uge.
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Tina!

   Jeg tror I vil synes det er rigtig hyggeligt 🙂 Det kunne være hyggeligt hvis I tog med næste gang i sep. 🙂
   Rigtig god dag!

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er nemt at gøre mig glad