Vind en lækker behandling konkurrence tid ♥

Brunch Club

Igår var jeg til det fantastiske arrangement Brunch Club i Charlottehaven på Østerbro, det bliver afholdt to gange om året og bag arrangementet står søstrene Heidi og Anja Maxmilling. Brunch Club er et unikt koncept hvor du spiser en lækker brunch, mens du bliver underholdt og egentlig bliver inviteret ind i et levende kvinde magasin.

Der er en masse forskellige udstillere som sælger produkter indenfor mode, skønhed, velvære, træning, livstil og sund kost og denne dag har de særlig gode tilbud og der udloddes super gode præmier under hele brunchen.

Udstillererne fortæller lidt om deres produkter på en meget inspirerende måde, igår var der modeshows, operasang, zumbaoptræden, sjove oplæg og gode råd om f.eks kvinder og deres cremer og ikke mindst det rørende indlæg om Sofias kamp mod kiloen, og hvor stor en betydning det har været for hende at begynde at træne med Anja, der tror jeg vi alle sad med tåre i øjnene I kan følge Sofia her:

Sofias kamp

Der er kun en ting at sige “I am blown away…” Jeg skal med igen næste gang, det var så hyggeligt, inspirerende, jeg fik networket mødt en masse skønne kvinder, hørt en masse fantastiske oplæg og sidst men ikke mindst fik en lækker brunch. I skal prøve det, det vil I ikke fortryde, så tag veninden, din mor, moster, kusinen eller bare dig selv under armen og meld dig til det næste brunch club arrangement.

I kan følge med på Facebook Brunch Club:

Brunch Club

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en lækker behandling konkurrence tid ♥