Vil du have et godt råd?

Bump på vejen – men er heldigvis landet blødt

Så er det vist tid til et blog indlæg, så I kan blive opdateret på alt det, der sker her! Vi er lige ved at komme ovenpå igen efter 14 dage med influenza herhjemme, vi har alle tre været ramt, – den trækker godt nok tænder ud i år.

Men som lovet, ville jeg komme med en opdatering på min arbejdssituation, for til den vågne følger, så har jeg været lidt forskellige steder, inden jeg ramte den helt rigtige hylde.

Jeg har stadig By Harkjær klinikken, jeg har dog valgt at flytte den hjem i vores nye hus. Så derfor har jeg kunne sætte alle priser ned, da jeg ikke har alle de udgifter mere. Dette valgte jeg at gøre, fordi jeg blev tilbudt et job i en anden klinik, hvor jeg stadig skulle udføre nogle af de behandlinger, jeg laver.
Jeg startede d. 15 januar, og nåede kun at være der i 3 dage. Det var simpelthen ikke det jeg skulle, det føltes helt forkert i maven, og jeg kunne slet ikke finde energien til både den nye klinik og min egen. Så jeg lyttede til min mavefornemmelse og stoppede. Men heldigvis er jeg lykkelig for, at have fået klinikken hjem, så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget – det passer virkelig. Og det skal lige nævnes, at jeg har verdens sejeste mand! Han bakkede mig op med det samme, og sagde promte “du skal ikke være et sted hvor du ikke er glad skat”. Hold kæft det betyder ALT – når man selv er ret forvirret omkring det hele.

Det var det helt rigtige for mig, at stoppe i den nye klinik. Nu arbejder jeg i den fantastiske forretning La Femme. Det er i Søborg, og jeg er så heldig, at den ene uge, arbejder jeg i tre dage, og ugen efter i fire dage. Hvilket gør det muligt at kombinere det med min egen klinik By Harkjær, – det er simpelthen fantastisk! Og nu elsker jeg jo tøj og interiør hvilket der er masser af i La Femme – så jeg får shoppet lidt stort set hver gang jeg er på arbejde – What´s not to like 😉

I slutningen af 2018, fik jeg et deltidsjob hos Ide Møbler, hvilket jeg var rigtig glad for, dejlige kollegaer og fede møbler. Men nu er jeg i den fantastiske situation, at jeg kan kombinere min egen klinik, med et drømmejob, så derfor er jeg ikke i Ide Møbler mere.

Så alt er godt. Jeg føler mig utrolig priviligeret, fordi jeg kan arbejde med de to ting jeg elsker allermest – mode & skønhed!

Det var den korte version – der har selvfølgelig været masser af følelser indblandet i processen. Både glæde, sorg, tvivl, ondt i maven, angst, masser af tanker og snakke med Dino.

En ting er helt sikkert – jeg hviler meget mere i mig selv, og jeg VED min mavefornemmelse ikke tager fejl! Det har taget mig lang tid at komme hertil, men det er fantastisk! Jeg ved jeg er dygtig til mit arbejde, og jeg er en god mor, kone (synes jeg selv-er ved at overbevise Dino😂).

Til sidst vil jeg lige nævne at denne proces har sat gang i en masse tanker – og jeg har tænkt meget over om jeg skal begynde at skrive lidt om min angst. Er det noget I gerne vil høre mere om? ❤

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have et godt råd?