Babygirls første fotoshoot

Cooking with parents 5 rules

Nu er jeg jo blevet mor, og jeg glæder mig allerede til at vores lille guldklump skal hjælpe til i køkkenet og være med til at lave mad altså sammen med Dino 😉 det er jo ham der står for stort set alt madlavning hjemme hos os…

Men efter jeg har set denne video, har jeg faktisk lyst til at gå i køkkenet med min datter, det er jo kvalitets tid og jeg elsker “Cooking with parents 5 rules”. Jeg synes det er SÅ rigtigt 🙂

Prøv lige at se denne video, det er da så sødt ik?

Har du dine børn med i køkkenet? Har du nogle gode råd til at få børn til at hjælpe til i køkkenet?

Jeg synes det er en fantastisk måde Ikea får de voksne til at se det fra børnehøjde, og der er jo noget om snakken, børnene skal synes det er sjovt at være i køkkenet, så er jeg sikker på det kommer forældre til gode når børnene bliver større 🙂

 

Indlægget er sponsoreret 

 

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babygirls første fotoshoot