Gæsteblogger Ross Fra RossManns Destiny

Cosmecare Meso-needling behandling

Igår var jeg inde hos Cosmecare i København hos skønne Maryam, jeg elsker at komme hos Cosmecare og jeg glæder mig til hver eneste behandling derinde. Det er altid så hyggeligt, der er en rigtig god stemning og jeg føler mig virkelig tryg hos Maryam.

Cosmecare

Cosmecare

Det vi skulle igang med igår var en Meso-needlig behandling, jeg har haft en del problemer med min hud i ansigtet de seneste år. Jeg har fået flere og flere pigment forandringer, løsere hud og flere urenheder. Efter en samtale med Maryam, som satte mig rigtig god ind i behandlingen, sprang jeg ud i det.

Behandlingen startede med at jeg lå med en bedøvende cream i ansigtet i ca. 20 minutter, derefter gik Maryam igang med at udføre Meso-needling behandlingen. Meso-needling behandlingen udføres med en roller, som benytter 600 mikro-fine nåle der laver tusindvis af mikro-perforeringer i huden, det føles som små lette stik i hudens overflade, og dette gør at huden kan optage vigtige stoffer.

Cosmecare

Med en Meso-needling behandling opnår man en øjeblikkelig glød og en reduktion af mørke områder samt at huden får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage. Dit ansigt vil se både friskere og yngre ud. Efter de små prik i huden lå jeg med en super lækker maske fyldt med masser af lækker hyaluronsyre, jeg sige jer min hud er baby blød idag :-).

Cosmecare

Dette er min første Meso-needling behandling og jeg skal have et par stykker mere, men jeg glæder mig meget til at kunne vise jer det endelige resultat 🙂

Hvis I vil vide mere om Meso-needling behanlingen eller få lige så flotte Juvederm læber som mig eller hvis du blot trænger til lidt botox eller en anden lækker behandling kan I kontakte Cosmecare her:

Cosmecare København

Cosmecare Facebook 

Cosmecare

 

1 kommentar

 • Rigtig god weekend sødeste Juliane,

  det lyder meget spændende med den behandling:-)
  Jeg går selv ind for at passe godt på min hud.
  Min datter har en sådan roller, hun bruger den på sine ar (har hun pga. kræften og operationer, fået en del af, desværre) og så smører hun specielt ar healende creme på.
  Lidt samme metode, bare andet creme til ansigtet. Men ja kan tænke mig, at det jo åbner op for ilt tilførelsen.

  Tak for din inspiration til disse behandlinger, jeg suger det altid til mig.
  dejligt med dine mange gode indlæg:-)

  Hvis du har tid, så har vi flere gode giveaways på bloggen lige nu:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/vind-en-vintage-bikini-og-et.html
  denne med flere. Virker linket ikke, så tryk på mit navn øverst, så kommer du til bloggen. Måske du har tid og lyst til at deltage.

  I aften er det i musikkens tegn med Danmark som vært.
  Nyd weekenden Juliane.
  De bedste hilsner og energier til dig fra os
  Maria og Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Ross Fra RossManns Destiny