Dag 2 på N 38

Dag 3 på N 38

Så er det blevet fredag på N 38, jeg har sovet ret dårligt i nat meget uroligt. Men når man stopper med at tage så meget medicin fra den ene dag til den anden, kan man ikke forvente andet end at kroppen reagere. Det er hårdt men jeg tænker kun fremad.

Det der holder mig oppe herinde er min kæreste, han er min klippe og er der 1000 % for mig. Han besøger mig hver dag og igår da han var her, blev jeg dårlig, så jeg måtte lægge mig, men han blev her, så jeg kunne se ham da jeg var på benene igen… Det er kærlighed og jeg er dybt taknemmelig.

IMG_2729.JPG

Dagen Idag startede med, at jeg skulle snakke med lægen og de sygeplejersker der er tilknyttet os hovedpinepatienter. Jeg har noget infektion i blodet, men de måler det igen i næste uge. Jeg håber på at kunne få et ene værelse i weekenden, da en del af de andre patienter på afdelingen tager hjem, og vi ligger tre på min stue. De er så søde dem jeg ligger sammen med, men jeg ligger længst væk fra vinduet, og jeg trænger til lys og luft.

Men ellers sker der ikke så meget før næste uge, så dagene skal bare gå og så håber jeg det bliver bedre for hver dag. Det føles som en evighed før jeg skal hjem, men jeg prøver at være så positiv som overhovedet muligt… 🙂

Nu vil jeg sove er træt helt ind i sjælen…

IMG_2725.JPG

8 kommentarer

 • Anu Marie Bülow

  Kære Juliane
  Det lader til du klare det rigtig flot, de fysiske bivirkninger ved at stoppe med medicin er de værste. Det er godt du prøver at være positiv og tag en dag af gangen. Dejligt din kæreste besøger dig hver dag, det er guld værd at have mennesker tæt på sig selv når man er mest sårbar.
  Varme tanker til dig.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Anu!

   Tusind tak for din besked 🙂 det betyder så meget for mig at I hepper på mig derude.

   Stort knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God weekend søde der på afdelingen.
  Håber du får en vinduesplads.
  Dejligt med jeres møssefoto:-)
  Pas på dig og kom godt gennem forløbet.

  Tina
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/skovbunds-chokoladekage.html
  Prøv denne lækre kage når du er hjemme igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak er kommet på ene stue nu, så hvis alt går vel kan jeg være her til mandag 🙂

   Knus og god weekend til jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååh søde dejlige Juliane.

  Kan godt forstå det er svært at sove, og selvfølgelig reagere kroppen,

  det er godt du har mulighed for at sove når behovet er der, og at din kæreste er der for dig.

  Rigtig stort knus og mange søde tanker og energi <3

  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Anna!

   Tusind tak for omsorg det betyder rigtig meget 🙂 Du kal tro det betyder meget jeg har ham. Stort knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tins

   Hvor er du sej og vidunderligt du har en mand som din kæreste <3 Ønsker det bedste for dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak… Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2 på N 38