En af de dage og plus 20 kilo

Debat bare bryster på stranden

I sidste måned skrev jeg et indlæg som skabte en vild debat både på facebook og her på bloggen Bare bryster på stranden, og det endte med at jeg blev anmeldt og indlægget blev fjernet fra facebook. Men nu ruller debatten igen, og det synes jeg er super fedt, da det jo er et meget interessant emne, da det rør en masse forskellige følelser i os alle. Min mening er jo ikke til at komme udenom, jeg synes stadig ikke, det er okay med bare bryster når man soler sig, medmindre det foregår hjemme i haven. Jeg ved der er en del der bliver provokeret af min holdning, men er det ikke bare dejligt at vi allesammen er forskellige? 🙂

Du kan også læse artiklen på bt her: Så få kvinder solbader med bare bryster

julianeaxen.com

 

2 kommentarer

 • Britt Hansen

  Hejsa
  Jeg synes bare bryster er ok. Jeg vil bare ikke selv gøre det og synes ikke det er pænt. Men vil piger/damer udstille dem så er det ok for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Egon Sørensen

  Selvfølgelig er det i orden, det er tegn på sol og sommer, og vi mænd elsker det-:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de dage og plus 20 kilo