Sådan bliver min lørdag brugt

Den største afsløring på bloggen nogensinde

Ja dette er den største afsløring på bloggen nogensinde, og et af de største chok jeg har fået i mit liv. Jeg har været lidt stille på bloggen de sidste uger, og nu får I forklaringen… Ja jeg kan vist godt begynde at tælle uger, for jeg skal være mor ??…

Det er kommet fuldstændig bag på mig, da jeg havde fået at vide, at jeg ville have svært ved at blive gravid naturligt!

Det var en ret vild måde, jeg fandt ud af det på.

Min menstruation udeblev, så jeg tænkte, jeg tager lige en graviditets test, en morgen jeg stod op. Men noget gik galt med testen, der kom en streg, og en plet i feltet ved siden af som om farven bare løb ud, så jeg tænkte ikke mere over det, og lagde testen fra mig og kørte til København. Da jeg kom hjem ca. 7 timer senere, var der to streger, og jeg gik i panik!!! Men jeg tænkte, ej det er fordi den har ligget hele dagen, så jeg ringede til Dino og bad ham købe rigtig mange graviditet test,  så jeg kunne tage en masse test hele aftenen 🙂

Og det gjorde jeg som I kan se her 🙂

julianeaxen.com

Men den var god nok, der blev ved med at være to streger… Og helt ærligt tror jeg stadig ikke, det er gået helt op for mig, at jeg skal være mor…

Jeg er kun i uge 9, og derfor er det også tidligt jeg melder det ud offentligt, men det gør jeg, fordi det fylder alt i mit liv lige pt., da jeg er fuldstændig lagt ned af kvalme… Jeg modtager meget gerne gode råd fra jer dejlige læsere, til at komme denne ulidelige kvalme til livs, for hold nu op det er en temmelig kedelig bivirkning ved at være gravid… ??????

Jeg ved der stadig er mange uvisse ting omkring min graviditet, og der er nogle uger endnu til nakkefoldsscanningen, men skulle der gå noget galt i min graviditet, vil det også fylde meget i mit liv, hvilket jeg også gerne vil kunne dele med jer.

Der er ingen tvivl om, at det kommer til at fylde her på bloggen, mine tanker, følelser, hvad der sker med min krop, hvordan det påvirker mit forhold osv. Og selvfølgelig vil jeg søge gode råd hos jer læsere… 🙂

julianeaxen.com

61 kommentarer

 • Stort tillykke Juliane håber at du kommer hurtigt igennem dine trængsler.
  Heldigvis aftager kvalmen som regel når man er lidt længere henne i sin graviditet. Jeg kan som mange andre gør det i deres anbefale at prøve akupunktur.

  Hilsen
  Henrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Henrik tusind tak 🙂 ja det håber jeg at det aftager… Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] søndags afslørede jeg min graviditet på bloggen Den største afsløring på bloggen nogensinde, og jeg vil sige tusind tak for alle jeres søde beskeder, det er super dejligt og rart at få […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE MIN SKAT!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jasmin

  Smukke Juliane. .

  Hjertelig tillykke.. I bli’r noen fantastiske forældre og får helt sikkert et smukt lille kærligheds barn..

  Jeg ville ønske jeg bare døjede med kvalme som du..

  I begge mine graviditeter havde jeg kvalme og kastede op 100 gange om dagen i 9 mdr..
  Alt blev prøvet på mig.. intet hjalp.. jeg besvimede tit og var fast indlagt i 6 timer 1 gang om ugen til drop og vitaminer .

  De kloge Sir at b vit. Hjælper..
  Jeg fik osse primperan som stikpiller
  Men som sagt og jeg overdriver ik.. intet hjalp på mig.. men i sekundet jeg havde født var det satme det jeg glædede mig meget til.. at slippe for opkast..

  Jeg håber at når du passerer 12 uger så får du det bedre.. 🙂

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har (lige) født for ca 6 uger siden , nr 2 🙂 Jeg havde voldsom kvalme og kuren for mig var at jeg hver morgen på jobbet købte mig en homemade frisk presset juice! Man kan jo selv lave den, bare nemmere at få nogen til det. Men ingrediensen der hjald var ingefær. Og ikke engang særlig meget af det – det redede mine dage med 24/7 kvalme. Try it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Charlotte tusind tak for det gode råd det må jeg prøve

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke! ❤️ det er så dejligt at blive mor. Venter selv nr 2, er i uge 18 med en dreng. Fik min datter for 15 mdr siden ❤️
  I denne graviditet med vildsom kvalme levede jeg de første 11 uger af ingefærvand. Som hjalp meget! Det er bare at fylde en kaserolle med vand og skærer 1-2 ingefær over og komme en halv citon i vandet og koge en halv time og så på køl. Evt lidt sukker i. Og så drikke det når kvamlen begynder at komme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina A

  først KÆMPE tillykke! Det er det største nogensinde. Hvis du tror, du aldrig har elsket nogen højere , så bare vent til du får din baby i armene, der oplever du den ubeskrivelige form for kærlighed ❤️
  I forhold til kvalme, var jeg selv fuldstændig lagt ned fra uge 6. Du kan købe nogle armbånd på apoteket imod køresyge, de hjalp mig rigtig godt og bliver anbefalet af mange 🙂 derudover så klods din seng lidt op i hovedenden , så du ligger lidt højere, det er ikke nok at ligge på en ekstra pude, det giver et forkert knæk i maven. ( det hjælper også imod halsbrænd, hvis du bliver ramt af det) sidst men ikke
  Mindst, så kan du prøve akupunktur, der fik jeg en henvisning af lægen og fik det gratis på sygehuset. Måske kan man også det i din kommune 🙂
  Held og lykke med graviditeten, du går en fantastisk tid i møde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Munck

  Kære Juliane
  Det er fantastisk dejligt at se at noget man brændende ønsker sig kan ske så hurtigt, især da du ikke forventede det kunne gå så hurtigt. Jeg glæder mig til at følge din graviditet her og håber du kommer op og besøger mig når der er gået 8 uger efter du har født – og du skal være så velkommen til at tage din lille baby med – jeg EEEElsker små babyer. Endnu engang tillykke 🙂
  knus Ulla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Ulla hvor er du sød ❤️ tak.. Lov mig at mind mig om det 8 uger efter jeg har født selvfølgelig vil jeg komme forbi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tannie

  Stort tillykke… Og lige mine ord. Jeg har aldrig helt forstået at man skal vente til efter NF med at offentliggøre livets største gave…. Dem man deler denne glæde med, er også dem man gerne vil kunne dele sin sorg med, hvis der, gud forbyde det skulle ske noget. Pøj pøj med det hele og endnu engang tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Tannie tusind tak og hvor er det dejligt at høre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  først og fremmest tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  sodavandsis hjalp mig rigtig meget ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik BJ

  Stor afsløring – afsløret af en test

  Hej..
  Held og lykke med at du nu skal være mor. <3

  pøj pøj med det. 🙂

  Hilsen Henrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej 🙂
  Gå til din læge og sig at du gerne vil henvises til det nærmeste sygehus der udøver Arkupunktur til gravide. Jeg går på OUH i Odense lige nu og det er min 2. Graviditet. Gik der også for 3 år siden ved min første. Det hjælper. Går dog ikke væk, men de giver rigtig mange gode råd og vejledninger.
  Derudover så skal du spise lige det du har lyst til. Sørg for at få slappet så meget af som overhovedet muligt. Ikke have for meget at lave i løbet af dagen så du bruger for meget energi. Det hjælper rigtig meget på kvalmen at slappe helt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Mille… Jeg ligger faktiske ned stort set hele tiden da kvalmen bliver værre når jeg rejser mig op. Jeg bærer akupunktur armbånd og får kvalme piller fra lægen, jeg håber virkelig snart det letter.. Tør ikke rigtig tage nogen steder da jeg er bange for at få det endnu værre :-/ kæmpe knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  lakridser hjælper rigtig godt og tager toppen. Synes Blue jeans, eller hvad de nu hedder, er gode til formålet 🙂

  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi vil ønske du og Dino et kæmpe tillykke 🙂
  I fortjener al den lykke som livet kan give jer.

  Da jeg var gravid og havde kvalme var rådet vand og kiks – det er især om morgenen når man vågner kvalmen er værst, så der skal du have lidt kiks og vand ved sengen, tag lidt heraf, det skulle hjælpe.

  Maria har haft meget kvalme med kræft og kemo og fik til sidst et lille armbånd med en lille knude/sten på som skal sidde bestemt og trykke på et aku punkt, det skulle hjælpe. Disse bånd kan fås i Matas eller på apoteket.

  Nyd det, det bliver stort 🙂
  Knus og hilsner fra Maria & Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Masser kiks, riskiks, alt muligt kiks. Det hjalp mig rigtig meget… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Da jeg var gravid begge gangen døjede Jef med kvalme men kiks med salt hjalp mig og cola og så fik jeg nogen piller imod kvalme som man bare skulle ligge op o ganen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Karina Jeg har også fået piller nu af lægen de tager toppen af kvalmen, så nu håber jeg bare det snart vender 🙂 knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke! Jeg er selv gravid, tidligt gravid, uge 7, har så meget kvalme og ingen appetit, som i overhovedet ingen! Jeg har fundet ud af at kolde Capri sonne (total barnedrik) hjælper, og så spiser jeg lidt hver 2-3 time, knækbrød, rugbrød og æbler, maven skal have noget i sig hele tiden 🙂 også sodavandsis er godt 🙂 og så hold dig fra fed mad, det bliver kun værre, for mit vedkommende kan jeg slet ikke ha tanken om det før jeg er lige ved at hilse på Ulrik hehe 🙂 også spiser jeg ingefær tablet om morgnen (men skal godkendes af lægen) og så bruger jeg sea-band og det virker 🙂 sea-band har lavet en specielt til gravide 🙂

  Held og lykke med baby! 🙂
  Kommer helt sikkert til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Mette.. Tak og stort tillykke til dig 🙂 jeg prøver også at spise ofte det hjælper men kan være svært med den kvalme.. Jeg bruger også sea band men ved ikke hvor meget jeg synes de hjælper.. Er bare overtroisk nu så tør ikke rigtigt tage dem af 😉 dejligt du følger med kæmpe knus ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Hey Hey og tillykke med det… Husk det kun er en kort periode…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   … Den fik ikke det sidste med.. Gg for mig var tyggegummi rigtig godt til kvalmebekæmpelse… S’s

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tak for råddet jeg prøver

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Er du sikker på du får dem sat rigtigt? For første gang jeg havde dem på hjalp de ikke, så rettede jeg lidt på dem og bum så hjalp det i løbet af nogle minutter 🙂 mange tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Jeg har prøvet at rykke dem lidt rundt men tør ikke at tage dem af for hvis de bare tager lidt af kvalmen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ja lige præcis :/ men de skal sidde sådan mellem de to senere der er i hånden, hvis der giver mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Jeg læste på pakken man skulle sætte tre fingre og så i midten af den ene finger

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ja lige præcis 🙂 men sæt fingerne ca en halv cm fra hvor håndledet bukker 🙂 ved ikke om det hjælper, men gjorde det her i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tak jeg prøver

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Pudsigt. Jeg er også selv gravid, i uge 8. Og lider også af en frygtelig omgang kvalme. Håber nogle af dine andre læsere kommer med gode råd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Maria åh puha… Det er så ubehageligt.. Men hvor hyggeligt.. Jeg er i uge 9 nu som skulle være den værste uge så jeg krydser fingre for at det snart bliver bedre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Kære Julia!
  <3-lig tillykke med graviditeten! Jeg kan 100% nikke genkende til dine følelser, da det heller ikke lige lå i kortene, at jeg skulle kunne blive gravid naturligt. Men her sidder jeg altså og er 14+0 henne i min graviditet – det er så vildt! Mht. Kvalmen, så har jeg haft rigtig god succes med MAMA band, som egentlig fungere ligesom SEA bands – bare designet til gravide og morgenkvalme. Det er et armbånd, du kan have på hele dagen eller bare på de tidspunkter, du ved, at kvalmen plejer at komme snigende. Derudover har et glas danskvand med citrus også været helt fantastisk for mig! Egentlig så tror jeg ikke, at der findes nogen mirakel-kur mod den lede og ulidelige kvalme, desværre… Det er bare en periode, vi lige skal igennem. For de fleste aftager det heldigvis i løbet af 2.trimester – og der er jo heller ikke så forfærdeligt længe igen for dit vedkommende! 🙂 Selv, kan jeg fortælle, at det BLIVER bedre! Jeg har stadigvæk kvalme af og til, men slet ikke hver dag og slet ikke på samme måde! 🙂 og tro mig! Når du ser den lille og hvordan den allerede på det tidspunkt kan tumle rundt og du ser dens hjerteblink på skærmen til NF-scanningen, så er du også bedøvende ligeglad med al den kvalme, du har haft/har! Bare den lille trives – sådan havde jeg det i hvert fald! 🙂 jeg glæder mig til at følge lidt med i din rejse på bloggen og så vil jeg ellers ønske dig al held og lykke i dit videre forløb i graviditeten!

  Mvh sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Sabrina tusind tak og kæmpe stort tillykke til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • helle

   Jeg hopper med på vognen over GENIAL “opfindelse” til kvalme – mamaband/Seaband som købes på apoteket, Matas etc. Jeg kæmpede også en del med kvalme under min graviditet og dette armbånd hjalp gevaldigt! Ligeledes hjalp det at spise mandler og lakrids (dog ikke for mange

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Helle tusind tak for rådet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, hvor er det fantastisk. Håber ikke du får for meget migræne under graviditeten. Nogle får det bedre med migræne, når de har født. Kh Gitte Koldtoft

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Gitte tusind tak 🙂 ja det har jeg hørt jeg håber jeg er en af de heldige 🙂 det driller mit hovedet nu men ligger også meget… Kæmpe knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej. Vil bare sige ingefær hjælper mod kvalme. Om det er kiks med ingefær, ingefærtabletter (frarådes vidst nu) eller udkog af ingefær med lidt honning, drikkes som te. Hilsen mor til 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Ann tusind tak jeg har prøvet ingefær te men det havde ikke den store effekt. Jeg prøver at spise ofte men det er lidt svært når kvalmen er rigtig slem.. Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Tillykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Stort tillykke 🙂 Jeg håber din kvalme snart forsvinder så du kan nyde alt det der kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver min lørdag brugt