Der bliver nok lidt stille

Der sker hele tiden noget nyt, som I ved skal vi flytte Så rykker vi …Yes!!!. Det var meningen at vi skulle overtage den nye lejlighed d. 15/7, men nu har vi fået mulighed for at overtage den 1/7 altså på fredag! Dette betyder at vi skal have fart på, vi kunne selvfølgelig godt vente med at flytte, men der er absolut ikke hyggeligt i vores hus mere. Vi har solgt så mange møbler, og er igang med at pakke ned, så er det bare hyggeligere at komme afsted og få os indrettet det nye sted. Men derfor kan jeg godt se den næste uge bliver lidt krævende, så der bliver nok lidt stille på bloggen. Jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste og få skrevet lidt indimellem, men med Victoria hjemme og et hus der skal pakkes ned, er der bare ikke meget tid at gøre godt med 🙂

Men hvor er det fedt at få ryddet op, smidt ud og solgt ud, jeg elsker det, og jeg synes simpelthen, det frigiver så meget energi. Jeg kan dog godt mærke min krop er lidt alert og på dupperne hele tiden. Det kan ikke beskrives hvor meget jeg glæder mig til at komme til Holbæk, det bliver så dejligt. Så skal vi have en lidt mere rolig hverdag – forhåbentligt…

Lige pt. kører indretningen rundt i mit hovedet, vi skal jo size lidt ned, så det er jeg meget spændt på, men jeg elsker simpel living med hygge, jeg kan næsten ikke vente på at det bliver vinter, og vi kan hygge med stearinlys og en god film og putte alle tre. Men gode ideer til badeværelset skabe med patina som ikke er dybere end ca. 25 cm modtages med kyshånd.

Jeg lover at komme stærkt tilbage på bloggen, så snart der er lidt ro på, jeg har jo stadig så sindsygt meget på hjertet. Så mig slipper I ikke for…  🙂

image

image

#træt#usundevaner#detmåstoppe 🙈

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • EJ hvor fedt, kan godt forstå i ikke kan vente og bare gerne vil afsted. Håber det hele går godt og at i kommer hurtig og smertefrit på plads. Glæder mig til at se jeres nye hjem.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hvor er du sød tusind tak 🙂 Jeg lover at lægge nogle billeder op.

   God dag

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Mikkel fra bloggen Far uden filter, så er der lige pludselig gået 2 måneder siden man sidst har set hinanden i øjnene