Noget I gravide kender til? 

Derfor elsker jeg facebook

Imorges lavede jeg en opdatering på facebook, der lød sådan her: Okay kan vi blive enige om at 3 trimester ikke er særlig sjovt 😏 stadig meget kvalme, mega uro i benene (hvor er der en massør når jeg skal bruge en?) jeg VIL sove ….

Der gik ikke længe, før jeg fik respons fra den skønneste kvinde, der skrev, jeg er massør, og en to tre så skrev vi sammen. Denne skønne kvinde hedder Mia Lykke Ploug, og bor ikke særlig langt væk fra mig, så vi fik hurtig lavet en aftale, og tre timer senere stod hun i min stue. For mig var det helt fantastisk, at hun kørte ud og kom hjem til mig. Jeg fandt hurtigt ud af, at Mia kan meget mere end at massere, hvilket hun gjorde helt fantastisk. Jeg har så meget uro i mine ben, så Mia gav mine læg og fødder en ordenlig omgang, jeg har rigtig meget væske i kroppen, så det er som at have fået to nye ben nu 🙂

Men jeg er jo nysgerrig, når jeg møder folk som er spirituelle, og som kan en masse der ikke kan forklares, så bliver jeg nødt til at afprøve disse ting. Derfor fik jeg også en babyclairvoyance, det var en super fed oplevelse, og jeg må sige at Mia ramte plet! At få nogle budskaber fra vores lille pige i maven, var virkelig en unik oplevelse, og det gav bare så god mening.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har brugt Mia, for hold op hun har en god energi og kan nogle helt fantastiske ting. Så mon ikke vi skal have fat i hende når lillepigen er født 🙂

Du kan læse meget mere om hvilke behandlinger Mia udbyder her: Shambala

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Trine

  hej Juliane.
  Jeg døjer også med uro i benene under graviditet og det er møg irriterende. Jeg har dog fundet løsningen, som jeg ville dele med dig. Kosttilskud i form af calcium og magnesium. Disse to kan fås i piller sammen. Det HJÆLPER, trust me!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Trine

   Tusind tak for det gode råd jeg tager magnesium… kan nok ikke nå at begynde på nogle nye der er jo ikke så lang tid tilbage 🙂 Men du har ret det er møg irriterende…

   Og tillykke med din graviditet 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget I gravide kender til?