DERFOR gør jeg som jeg gør

Der har været lidt stille på bloggen den sidse uges tid, og jeg savner jer kære læsere ❤️. Men Victoria har krævet min fulde opmærksomhed, og det har jeg selvfølgelig givet hende, og når hun er blevet puttet om aftenen trænger jeg simpelthen til bare at koble af. Derudover har min hovedpine været helt tosset, men jeg tager en dag ad gangen, og gør mit allerbedste for at være en god mor.

Jeg skrev indlægget Nu forstår jeg det virkelig for en uges tid siden, og jeg fik meget forskellige reaktioner på det. Nogle reagerede ret kraftigt på at Victoria starter i dagpleje når hun er 7 måneder, så jeg vil lige forklare hvorfor. Allerede mens jeg var gravid snakkede jeg med min sundhedsplejerske om det, da jeg var nervøs for, hvordan jeg skulle klare dagene med Victoria og meget hovedpine. Jeg har læst, forhørt mig rundt omring og snakket med Victorias dagpleje mor om det, og der er ingen fare på fære ellers ville jeg heller ALDRIG gøre det. Victoria starter stille og roligt op, og hun skal ikke have så lange dage i dagplejen, men jeg ved, jeg er en bedre mor for hende, hvis jeg selv har noget mere overskud. Derudover har jeg siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid, gjort det allerbedste jeg kunne for Victoria. Under graviditeten havde jeg min elskede Mama Christina Doula, Christina gav mig rebozo massage, og vi havde lange snakke både dag og nat. Christina er stadig en del af både mit og Victorias liv, og når det hele brænder på, er det hende jeg ringer til, Christina ved hvordan jeg er og forstår mig, derfor kan hun give mig de helt rigtige råd.

Jeg imødekommer Victorias behov, så meget som jeg overhovedet kan, Victoria er ikke en pige der græder eller nogensinde har grædt i flere timer, hun kan knirke og snakke højt, men hun er ikke en utilfreds pige. Jeg vil gå meget langt for, at hun får den bedste start på livet, men jeg skal også kunne hænge sammen, og derfor er vi kommet frem til denne løsning. Og der er ingen tvivl om, kan jeg mærke Victoria ikke trives eller bliver ked af det, tager jeg hende ud.

Jeg håber dette giver jer et bedre billedet af, hvorfor jeg gør som jeg gør, det er ikke for at realisere mig selv, det er udelukkende for at være den allerbedste mor til Victoria ❤️.

Victoria blev 6 måneder 3 maj 🙂

julianeharkjaer.dk

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Juliane husk på at Mor altid kender sit barn bedst og altid ved hvad der er bedst for lige netop hendes barn.

  Det rå fik jeg for 30 år siden da jeg lige var blevet mor. Det har jeg levet efter og lært at lade være med at tage mig af hvad andre siger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det er også det helt rigtige <3 Jeg synes det er vildt at nogle kvinder dømmer andre mødre så meget. Jeg tror man skal følge sit hjerte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mine starter som 8 måneders i vuggestuen og det er også bevidst valg sammen med vuggestuen da de der endnu ikke helt ved hvad det betyder at savne mor eller far

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Nej og det er jo dejligt både for barnets men også baby ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Alså min dreng begynde med 6 mdr. Og han har bestemt ikke taget skade af det. Det var en super nem indkøring. Det var faktisk hårdest for mig. 😂 Min nr. 2 skal begynde når han er 7 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ej hvor dejligt at høre, jeg håber også Victoria bliver nem at køre ind 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal gøre det DU synes er det rette for dig og victoria <3 kys fra rina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Alexandra fra bloggen mig og min tinder baby, Hold nu kæft, hvor kan jeg være bitter over den ujævne arbejdsfordeling