Gæsteblogger Karina von d'Ahé, shit mand, mit liv er forevigt ændret

Derfor har jeg en doula

Min holdning til livet er hvis der er noget jeg har svært ved, er bange for eller som jeg ikke er helt tryg ved så søger jeg hjælp. Det har jeg også gjort i min graviditet, jeg har nemlig hyret en doula, de fleste ved ikke hvad en doula er, og det gjorde jeg heller ikke indtil Anne Deepe fortalte mig om konceptet, og der vidste jeg med det samme, at det måtte jeg prøve. En doula er en kvinde, som er uddannet til at støtte forældre før, under og efter deres barns fødsel. Ordet doula kommer fra græsk og betyder ”kvinde som tjener”. En doula erstatter ikke jordemoderen, faderen eller andre pårørende, som måtte være med ved fødslen – doulaen er en ekstra støtte til den fødende og hendes pårørende.

I min doula pakke er der flere ganges rebozo massage, som jeg har været til idag, det har jeg skrevet om før på bloggen En helt speciel behandling. Derudover er der fødecoaching med fødeplanlægning, fødselsforberedelse med partner der oplæres i rebozo massage, lydfil med fødebekræftelser, hånd og fodmassage, er tilstede ved fødslen hvis det ønskes, efterfødselssamtaler, ammesupport og løbende telefon og mail kontakt efter fødslen.

Dette billedet er taget idag inden, jeg lagde mig til rette på gulvet til rebozo.

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Inden længe vil min skønne doula være at finde her på bloggen som gæsteblogger så kan I lære endnu mere om hvad en doula er 🙂

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Karina von d'Ahé, shit mand, mit liv er forevigt ændret