Upassende påklædning!

Det er altid din mands skyld

Ej hvor dejligt nu ved vi da, hvem vi skal give skylden, når der er problemer i parforholdet! Jeg har lige læst artiklen Ny forskning: Problmer i parforholdet er altid mandens skyld. Jeg  må indrømme, at jeg faktisk synes det er en vildt underlig undersøgelse! Vi er så forskellige som mennesker, og det er mænd og kvinder også. Kun at give mændende skylden for problemer i forholdet, kan jeg ikke se nogensinde kan være muligt. Man er to om det, og kvinder kan skam være stride og besværlige (snakker udfra egen erfaring :-). Selvfølgelig er der nogle mænd, der får bedre ting frem i os end andre mænd. Men i min verden, er det et samspil mellem to personer. Begge parter giver og tager noget i forholdet, men det kan aldrig kun blive mændenes skyld! Jeg er dog enig i, at det er vigtigt at kvinden føler sig mødt og lyttet til, og det er der helt sikkert også nogle mænd der er bedre til en andre. Manden skal også beskytte sin kvinde, og i det tror jeg der ligger et urgammelt instinkt. Det er mændene, der passer på os kvinder og forsøger os, sådan var det i hvert fald i mange år. Nu er der dog kommet så meget ligestilling, at det i mange forhold er lige mellem manden og kvinden. De er begge på arbejdsmarkedet, og laver lige meget derhjemme. Dette mener jeg kan være med til, at manden måske ikke træder lige så meget i karakter. Der bliver simpelthen taget noget helt naturligt fra ham. Derfor elsker jeg vores opdeling herhjemme, vi er lidt gammeldags, og Dino føler helt sikkert, at han skal passe på Victoria og mig og forsørge os. Vi er meget priviligeret at have det på den måde. Men jeg ønsker heller ikke 100 % ligestilling, for vi er bare forskellige. Hvad tænker du? 

 

Skrevet af Juliane

 

2 kommentarer

  • Enig med dig. Ligeså feminin, som man selv er, ligeså maskulin skal manden være 🙂
    Kærlighed til jer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upassende påklædning!