Det kan jeg altså ikke lige finde ud af

Det er en kæmpe stor dag idag

ENDELIG kom dagen.. Denne dag har jeg ventet på i mange år, og nu er den her, det er slet ikke til at forstå! Mine forældre flytter til Holbæk, hold op jeg glæder mig! Mine forældre har boet i Hobro i 24 år og nu vender de hjem til Sjælland – det er kæmpe stort for mig. Jeg flyttede hjemmefra, da jeg lige var fyldt 18 år, så det var lidt tidligt, og jeg flyttede ikke bare et par gader væk, nej jeg flyttede tilbage til Sjælland. Når jeg nu skriver tilbage, er det fordi, jeg har boet flere steder i landet som barn, den får I lige her :-)…

Jeg er født på Fyn, ja den er god nok, jeg er fynbo, der boede vi indtil jeg var 3 år. Så flyttede vi til Ålsgårde i Nordsjælland, der boede vi indtil jeg var 13 år, og så flyttede vi til Hobro, der boede jeg i 5 år. Jeg valgte derefter at flytte til Lyngby og gå i lære i Vero Moda, set i bakspejlet var det for langt væk fra mine forældre, jeg savnede dem helt vildt… Jeg har aldrig prøvet, at bo tæt på mine forældre efter jeg er flyttet hjemmefra, nøj det glæder jeg mig til at prøve. For slet ikke at tænke på Victoria, hun får mormor og morfar lige rundt om hjørnet 🙂 det bliver ikke bedre…. WWWWEEEEEE…. Mor og Far Velkommen til Holbæk 

img_8207

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan jeg altså ikke lige finde ud af