Nogen der lige kan låne mig en million

Det er jeg ikke stolt af

Det er jo fedt at blogge om mit vægttab, når det gik som det gjorde hos Helle K. sidste gang Jeg var lige ved at falde ned af vægtenJeg har ikke været hos Helle K. siden, da jeg har været syg og så vidste jeg at det ikke rigtig gik ned af med min vægt, så da jeg var der idag var det 1 måned siden, jeg havde været der sidst. Jeg vidste godt, det ikke så alt for godt ud denne gang, og jeg havde helt ret. Jeg steg op på vægten og så kom det skræmmende tal… Minus 300 gram siden sidste vejning.. Øv!!!

Min udfordring nu er, at jeg har tabt de 33 kg. jeg tog på under min graviditet, så jeg kan passe mit tøj igen, min krop har selvfølgelig ændret sig efter en graviditet, men jeg kan da passe de bukser, jeg kunne før, så det er jeg da mega stolt af. Men det gør også bare at min motivation har nemmere ved at forsvinde, for nu drejer det sig om de sidste 5-6 kg. og de er hårde! Det er også som om min krop holder mere på kiloene nu. Men ja det er op på hesten igen! Jeg vil, jeg kan, jeg skal gøre det her for mig selv!!! Så hep lige på mig 🙂

Vi fik ændret lidt i kostplanen idag, så må vi se om det hjælper mig på vej!

img_7721

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen der lige kan låne mig en million