Dette slår ALLE rekorder

Det er min undskyldning denne vinter

Sponsoreret af Engelbert Strauss.

Andre end mig der synes, det er blevet mega koldt? Det værste for mig her om vinteren er at fryse om mine fødder. Når mine fødder er kolde, er det umuligt at få varmen… Kender I det?

Men hvor finder man fede vinterstøvler, der også er varme og bare lidt praktiske? Jeg er ude i, at jeg må have flere par i år ;-). Nu er jeg jo også mor, så jeg skal jo både have støvler vi kan gå lange ture i, gummistøvler (det regner tit i Danmark), støvler der er mere hverdags fashion, og ikke mindst støvler jeg kan have på i butikken.. Det må være min undskyldning overfor Dino denne vinter hihi…

Nå men søgningen på nettet gik i gang.. Og de første jeg måtte eje var de fine sorte med sten fra Sofie Schnoor. Derefter fandt jeg de grønne & sorte fra Englbert Strauss, jeg synes de er fede samtidig med de er super praktiske! Og så er de en kombineret støvle to i en – gummistøvle og varm praktisk støvle. Love it.. Er de ikke meget fede? Engelbert Strauss har faktisk mange praktiske og fornuftige sko.

Mine absolut must haves de sidste par vintre, kan jeg heller ikke undvære i år.. Jeg kan stort set bo i dem hele vinteren 🙂 Det er Mou og Ugg støvler, har du prøvet dem? Jeg lover dig når dine fødder først har prøvet disse to mærker, kan du på ingen måde købe billige bamse støvler igen.. Det er rent Chanel for fødderne.

Har du købt vinterstøvler? Og hvor mange par sniger der sig ind i din garderobe? 🙂

collage-jpg

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette slår ALLE rekorder