Er det bare mig eller gør du også det?

Det er næsten med tårer i øjnene, at jeg skriver dette indlæg

Det er næsten med tårer i øjnene, at jeg skriver dette indlæg, og jeg undskylder på forhånd, hvis der sniger sig nogle bandeord ind i dette indlæg.

Jeg skriver dette indlæg, fordi jeg er så mega stolt af min mand! Dino har startet sit eget vinduespudser & rengørings firma Cleanspot. Vi har på vores relativ korte tid sammen, været virkelig meget igennem på godt og ondt. 2018 var et år med meget store op og ned ture, og derfor synes jeg, det er så pisse sejt, at Dino kæmper som han gør.

Dino er verdens bedste far til Victoria, en virkelig dejlig mand at være gift med, ikke altid nem at bo sammen med, men derfor elsker jeg ham nu alligevel – haha…

Så til jer mine dejlige læsere, vil I ikke gøre mig en kæmpe tjeneste, at kigge på de fantastiske tilbud Dino har lige nu, og endnu bedre booke ham til at pudse dine vinduer eller gøre rent. Jeg lover, han er virkelig grundig og dygtig – jeg kan stå 100 % inde for ham.

Du kan følge Cleanspot både på facebook og Instagram og send gerne Dino en sms på 25354545 eller en mail på tilbud@cleanspot.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det bare mig eller gør du også det?