Det gør mig vildt ked af det

Det er noget rigtig L…

Dette bliver mit korteste indlæg nogensinde. Jeg vil bare sig tusind tak for alle jeres søde beskeder, jeg lover at svare alle, men når jeg har det, som jeg har det nu, når jeg absolut ingenting. Dagen bliver brugt på at hænge sammen og tage mig så godt som muligt af Victoria.. Men jeres beskeder varmer rigtig meget.. Det er bare noget lort.. For at sige det mildt.. Det var bare det jeg ville sige.. Jeg er gået i seng kys til jer ❤️..

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Gi dig selv al den tid du har brug for. Nogen gangen er man bare nød til at trække stikket lidt ud og overgi sig til 100% ro. Jeg ved du nok skal komme godt igennem det og finde en fornyet energi.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja du har ret ❤️ Og jeg tror også det handler om mange ting på en gang, men det er svært at geare helt ned med en baby ❤️..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor surt med den grimme hovedpine. Jeg sender dig nogle rare tanker!

  Knus Rikke!
  / http://www.sondagshjerte.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør mig vildt ked af det