Hvem er din ynglings indretnings butik?

Vis mig din numse – Tag en belfie ;-)

Okay vi er enige om at selfies er kommet for at blive 🙂 De fleste af os tager dagligt lige en selfie, og da det ikke skal være den samme vinkel hver gang, skal man altså øve sig lidt. Sidste år kom selfie stangen på markedet, fordelen ved selfie stangen er, at det ser ud som om andre har taget billedet – ret smart..

Men vi er slet ikke færdige for nu er belfie stangen kommet på markedet, og den er simpelthen for sjov 😉 En belfie er et billedet af din numse, og nu kan du få hjælp med belfie stangen til at tage et endnu bedre billedet af din numse. Ret smart ik 😉

julianeaxen.com

Men jeg synes det kunne være fedt at opfordre alle kvinder til at tage en belfie, om din numse er stor, lille, rynket, slap, stram, blå eller gul læg den op bloggen under kommentarfeltet eller på facebook – lets go 🙂 #booty”nice”but”belfie”nofilter”vismigdinnumse”  Danmarks dejligste numse er lige blevet kåret, men jeg synes vi skal hylde alle de lækre numser der er i dk.. 🙂

Ja jeg starter 🙂

julianeaxen.com

 

 

 

51 kommentarer

 • […] Og det var selvfølgelig min indlæg om Belfies, der gav omtale både i Lorry men også på Bjørnetjenesten Du kan læse med her, og nå at komme med på Belfie bølgen… Vis mig din numse – tag en belfie […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Sød numse, ingen tvivl om det 🙂
  Min eneste bekymring vedr. legen/trenden kunne være alle de unge piger, som jeg ser i mit arbejde, som i forvejen bruger ufattelig mange resurser på at iscenesætte sig selv på sociale medier. Skal de nu også vise deres numser… :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Peter

   Udviklingen er igang og det går stærkt, der er lige startet et program med nøgen dating på tv. Så om jeg lægger et indlæg op om en sjov belfie stang tror jeg ikke gør forskellen. Men jeg kan sagtens følge dig, jeg kan selv blive helt forpustet nogle dage over alle de billeder der skal tages til bloggen osv. Men der er også mange andre fede ting ved de sociale medier 🙂

   Kh.
   Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffen Madsen

  Total go initiativ . . Keep up the god work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffen Madsen

  Total go initiativ . . Keep up the god work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt Tilfreds

  Jaa…. Jeg klager sku ikke, jeg vil skide på hvem der har taget det billed, den røv holder MAX;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TosFoss

  Gal en fin lille fast røv du har dig der 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc

  Sikken en flot numse, god start på sin fyraften lige om et par minutter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad handler det her om

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Det kan du læse om på bloggen det er meget enkelt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Godt initiativ –

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Goddag

  Kommer vi til at se alle de numser der bliver sendt billeder af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej

   Dem der vælger at offentliggøre deres billeder får I at 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Tak Anne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Ahhh så naturlig er jeg ikke det er mine shorts 🙂

  God aften…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thor Schou

  Er drenge velkomne til at poste belfies? Hehehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Er du single? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej John

   Nej det er jeg ikke jeg har verdens dejligste mand 🙂

   God aften…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bukselak

  Du kan da ikke reklamer for dette, hvis du ikke engang selv har taget fotoet..
  Det er da kikset.. Så er det ikke nogen belfie som du lægger op til..
  Ja ja kvinder siger mænd tænker med P…. Men du tænker da vist med røven..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hold da op.. sikke travlt du har med mig… Nu skal alt jo ikke tages så alvorligt… Men nej jeg har ikke selv taget billedet, men det er ideen med belfie stangen jeg synes er sjov 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummergoej

   Hvis du synes det er sjovt, burde du jo følge ideen selv. Hvorfor ellers starte sådan et tema?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummergoej

   Du opfordrer folk til at tage en belfie, men det er jo ikke det du selv har gjort… ???

   Sød lille numse du har iøvrigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Der er tilsyneladende ikke noget filter på længere, om hvor meget man skal udstille sig selv som kvinde længere.

  Nul dybde længere, rent overfladeræs, hvor interessant er lige sådan en opfordring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej John

   Det er så din mening mange synes det er super sjovt. Jeg synes ikke det er at udstille sig men derimod at få noget sjovt ind i ens liv 🙂

   God aften…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel Holm

  Uanset hvad, så det da en go ide og som starten på dette, må jeg sige du har en fantastisk po’ po

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvordan ligger man et billede op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Du kan uploade det på fb under indlægget 🙂 Eller her ved at kopiere det og sætte det ind… Lets go take a belfie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ham den lækkre

  Er du da syg en göt synes da helt klar den er bedre end den BT har kåret til ‘Dks bedste’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hvor er du sød tak 🙂 Det må du skrive til dem hihi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  måske du skulle være barberet inden billedet blev taget???? 😀 hahahha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej 🙂

   Ja det er så mine shorts så naturlig er jeg dog ikke 🙂

   God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Det er da forfriskende med lidt humor engang i mellem… 😀 og med et indlæg som andre bloggere ikke tør kaste sig ud i! Må jeg spørge hvor høj du egentlig er og hvad du vejer?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Sine

   Det er jeg glad for at høre 🙂 Fedt og tak fordi du følger med 🙂 Jeg er 172 cm høj og vejer 73 kg.

   Rigtig god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mcyallah

  Jeg zoomede på den lækre røv der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  jeg vil skide på, om du bruger en belfie, og det var da verdens mest røvsygt ligegyldige og typisk danske low life kommentarer – mænd plejer da ellers ikke at være blege for at sætte pris på en forevigelse af nydelig dame uden i øvrigt at skulle klage sig over metoden, dette billede er fremkommet på. Jeg synes, du har den smukkeste bagdel, skat! Og jeg vil gerne se den og dig i KBH sammen med Malle i uge 7, når jeg er hjemme fra det store udland. Kys fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej smukke skat 🙂

   Hvor er du sød og savnet 🙂 Jeg er frisk på en date send nogle datoer 🙂 Håber du har det dejligt…

   Kæmpe kys og kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAN DU TWERK LIGSOM MILEY? ER DU DUM DIN RØV ER Dejlig!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tak 🙂 haha nej desværre det duer jeg vist ikke til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lavede jeg et indlæg om numser og belfies Vis mig din numse – Tag en belfie, det har spredt sig som ringe i vandet på facebook, og på min blog. Antallet der har set det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kong friis

  Nu skal jeg ikke klage 🙂 ser jo godt ud 😉 meen det kan ikke være en belfie da du ikke selv har taget billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak 🙂

   Det er fuldstændig rigtigt, jeg skriver heller ikke at jeg selv har taget billedet. Men det har egentlig heller ikke så meget at gøre med at hylde kvinders numser, om du selv tager billedet eller får en anden til det 🙂 Vi har kun det sjov vi selv laver…

   Rigtig god dag.

   Kh. Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lukas

   Hvorfor så alt det product placement? Hvad får du af Belfie, for at nævne dem i din blog?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Lukas

   Dette er IKKE product placement, det er simpelthen fordi jeg synes den er sjov intet andet 🙂

   God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser da ikke ud til at du har brugt Belfie stangen til dit billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Det er fuldstændig rigtigt, jeg skriver heller ikke at jeg selv har taget billedet. Men det har egentlig heller ikke så meget at gøre med at hylde kvinders numser, om du selv tager billedet eller får en anden til det 🙂 Vi har kun det sjov vi selv laver…

   Rigtig god dag.

   Kh. Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • John Kristensen

  Du har jo ikke selv taget billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Det er fuldstændig rigtigt, jeg skriver heller ikke at jeg selv har taget billedet. Men det har egentlig heller ikke så meget at gøre med at hylde kvinders numser, om du selv tager billedet eller får en anden til det 🙂 Vi har kun det sjov vi selv laver…

   Rigtig god dag.

   Kh. Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nick

   😮 hello !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er din ynglings indretnings butik?