Bailine - det virker

Det første show i Danmark by Milk_Shake

I sidste uge var jeg til to mega fede frisør trends show i København. Det er min frisør Mette Tornsberg og hendes team som til dagligt står bag produktet Milk_shake Danmark der afholdt disse to shows. Det første show jeg var til handlede om den nye herre trend, altså hvilke klippe teknikker og farver der vil komme frem i 2015.

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Det andet show var et dame trend show hvor nye farver og klippeteknikker var i focus. Til begge shows blev der kun brugt teknikker fra Milano og alle produkter og farver var fra milk_shake. Alle farverne har den nyeste teknologi hvor farverne plejer håret imens de farver og derved efterlader håret blødt, plejet og med masser af glans. Og de har de smukkeste farver også crazy colour.

Der blev vist alt fra funky styles til smukke opsætninger, vilde farver og naturtro smukke nuancer.

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Til begge shows var der lækker sushi og fri bar til allle mmmm 🙂 Begge shows blev holdt i super hyggelige lokaler på Østerbro.

Showene sluttede med stående klapsalver fra tilfredse og inspirerede frisører. Jeg glæder mig allerede til de næste shows 🙂

Efter showet sagde Mette Louise Tornsberg chef tekniker fra milk_shake Danmark :

Vores shows har været en stor succes, og vi er overvældet over hvor mange tilmeldinger vi har fået og desværre måtte sige nej til mange da pladsen var trang. Næste år laver vi et større show hvor vi får plads til mange flere nysgerrige frisører der vil lade sig inspirerer af milk_shake. 

Det var været nogle inspirerende dage, hvor kreativitet og klædelig har været i focus. Det med at provokere lidt med nogle fede farver og turde ligge dybe Cut’s ind i håret, har vist sig, at de københavnske frisører har hungret lidt efter, og det gav vi dem i aften. 

Jeg kan varmt anbefale min frisør Mette, jeg kommer fast hos hende og Mette er genial til at farve mit hår. Salonen er mega hyggelig og man bliver altid mødt af de sødeste piger.

Vil du følge Tornsberg Hairstyle Copenhagen finder du dem på facebook her: Tornsberg Hairstyle Copenhagen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bailine - det virker