Ro på en ny måde

Det gik ikke helt som forventet

I slutningen af sidste år begyndte jeg på stenalderkost, jeg var meget engageret, og jeg delte det med jer her på bloggen, og jeg lovede at lave en opfølgning på hvordan det gik.

Jeg har været meget stille omkring det i år, og det er simpelthen fordi jeg ikke har kunne holde det. Jeg har meget svært ved at ændre min livstil/være på en kur, uden at der er nogen der hele tiden holder øje med mig, og følger op på mig hvordan det går og evt. vejer og måler mig. Jeg har en rygrad som en regnorm desværre, og det er så dumt for det fylder hos mig HVER eneste dag, at jeg gerne vil tabe mig og strammes op.

Jeg ved, at jeg har min kroniske hovedpine som udfordring når det kommer til træning og ændre madvaner, men jeg tror det vil give mig SÅ meget glæde, at tabe de kilo jeg ønsker. Jeg vil gerne tabe omkring de 8-10 kg. så det burde jo ikke være helt umuligt, men det bliver bare meget hurtigt meget uoverskueligt.

Men så skete der noget fantastisk lige som jeg skulle til at skrive dette indlæg, skriver en fantastisk pige til mig, jeg synes hun har en super flot krop og hun er rigtig dygtig. Hun hedder Simone og er fitness/bikini model og nu skal hun hjælpe mig med at nå mit mål. Jeg skylder mig selv at være 100 % dedikeret, og endnu mere når Simone nu er ved min side, jeg håber det kan lykkes, det vil være en kæmpe personlig sejer for mig 🙂

I kan læse mere om Simone og kontakte hende her for nærmere info: Simone

Jeg går igang i næste uge, når jeg er tilbage fra jylland, men jeg får allerede de første kostråd idag! Jeg glæder mig 🙂 Jeg kunne virkelig godt tænke mig at være en af de kvinder, der står men et før og efter billedet hvor man kan se en markant forskel… ?

2 kommentarer

 • Godaften/nat kære Juliane.

  Lyder spændende at Simone kan støtte op om din regnorme rygrad!
  Det ville være en god sejr for dig, at nå det mål du stræber efter.
  Jeg støtter dig om det lykkes eller ikke lykkes:-)

  Nyd det i Jylland.
  Hilsner fra Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej!

   Ja det er helt fantastisk at jeg har fundet en som vil støtte mig 🙂 Denne gang skal det bare lykkes! Og tusind tak for din støtte.

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ro på en ny måde