Forkæl dig selv

Det gør mig RIGTIG ked af det

Jeg har glædet mg enormt meget til denne dag, jeg skulle fejre min nevøs 2 års fødseldag. Mine forældre kom til Sjælland igår, og jeg skulle følges med dem da Dino er på arbejde.. Men men men de sidste par dage har jeg taget en hel del medicin for min hovedpine, og det kulminerede i nat, jeg har haft et voldsomt migræne anfald, og jeg har stadig meget hovepine, og min krop er helt færdig, jeg er SÅ afkræftet. Det gør mig rigtig ked af, at jeg skal gå glip af disse begivenheder pga. min hovedpine, men jeg turde ikke tage chancen idag, da jeg ikke kan tage det medicin, jeg plejer, og det jeg må tage hjælper ikke så godt desværre..

Jeg vil putte mig under dynen igen og prøve at få det bedre..

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

10 kommentarer

 • Marianne

  Øv hvor er det træls for dig – Min læge gav mig for ca 3 år siden. Saroten med mild styrke. Tager dem til natten og jeg har ikke haft anfald siden. God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hvor er det fantastisk at det har hjulpet dig, jeg har prøvet det men uden held desværre 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Jeg har et bud, det virkede på mig og min hovedpine plagede familie, Osteopat, Stig Thomsen, 3070 Snekkersten, har ikke lige hans tlfnr. her, men Google ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kender du til life wave produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja jeg har prøvet dem men uden held desværre… Men tak for tippet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Har arbejdet sammen med en der i mange år nærmest var invalideret arbejdsmæssigt pga voldsomme migræneanfald og hun kunne holde det helt væk ved ar tage ingefær i tabletter. Ingefær er jo også naturens smertestillende, midlet er også anerkendt som naturlægemidl. Måske skulle du undersøge det. Jeg har selv tit taget et par stykker for alm hovedpine og det virker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak for tippet det er da værd at undersøge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så ærgerligt at du er aå hæmmet af hovedpine.
  Har du prøvet akupunktur og/eller kostomlægning i forhold til din hovedpine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja begge dele desværre uden held 🙁 Tak søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkæl dig selv