Kan det virkelig lade sig gøre?

Det gør mig vildt ked af det

Jeg har virkelig glædet mig til disse uger, fordi Dino har ferie, og vi skulle hygge os sammen og komme på plads i lejligheden. Victoria har ferie fra dagplejen, så vi når jo ikke altid det vi gerne vil ;-), men vi får også hygget som familie indimellem. Men der er et kæmpe skår i glæden, og det gør mig vildt ked af det. Min hovedpine stikker helt af, de sidste uger har jeg proppet mig med piller for at komme igennem dagene, og alligevel sidder jeg nu hertil aften med MEGA hovedpine.. Øv hvor jeg ikke orker det!! Det tærer på mit energi niveau, mit humør og mit overskud. Jeg ved godt min kost ikke er den sundeste lige pt. Men jeg orker virkelig ikke at gøre noget ved det, så det er blevet en ond spiral. Jeg har haft perioder i mit liv før,  hvor jeg har levet på denne måde, men jeg er total hårdt ramt lige pt. Jeg håber, krydser alt hvad jeg kan og beder til at det bliver bedre de næste dage ❤️.. Kan du gøre noget for mig sig endelig til 🙏🏻 .. Jeg vil SÅ gerne nyde denne ferie med min familie..

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

27 kommentarer

 • Calla

  “Nogens” migræne er blevet forbedret med 70 %, fra at have været lige så syg som dig ❤️ Det er selvfølgelig et sats at blande med den daglige medicin, og hovedpinecentret vil jo desværre heller ikke afprøve det som behandling endnu, så det bliver lidt noget selvdosering, men det er på ingen måde euforiserende, så det eneste man mærker er bedringen – bare vær opmærksom på evt. depressive bevirkninger som vist er det de frygter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calla

  Canabis CBD – Det virker virkeligt godt på slemt ramte migrænikere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan ikke trykke på svar knappen, mærkeligt😕 Ja gør det. Hvis du alligevel skal til kbh en dag kan du måske kombinere det😄 Vi skal måske til Havnsø i uge 33 så måske i kan lave en aftale der? God bedring🙏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak søde 🙂 uge 33 hvad dato er det? 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Juliane:) Min kæreste Asger Heindorf holder til i Signeheindorf clinique i storekongensgade 10. Send mig evt en mail:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det er rigtigt Julie men det i Kbh 🙏🏻 det kan være lidt svært at nå men jeg gemmer lige din mail adr ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan fjerne din hovedpine, men ikke i denne ferie. Min metode tager et par måneder, men så er det til gengæld også permanent bedre.
  Jeg anvender klassisk homøopati og hypnose.
  http://www.bachhuset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det lyder ret vildt at du skriver du kam fjerne den..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Botox skulle have en god effekt på kronisk hovedpine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Jeg har prøvet det men kunne være jeg skulle prøve igen 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Prøv kraniosakral terapi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak men det er afprøvet desværre uden held <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg har døjet med hovedpine hele mit liv. Da jeg så blev gravid og ikke ønskede at proppe mig med piller mere, fik jeg anbefalet kranio sakral terapi, og har nu i fire år været fri for hovedpine siden ( pånær den man får af for meget alkohol 😜)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hihi ja alkohol hovedpinen kan man nok ikke fjerne 😉 Jeg har desværre prøvet det uden held <3 Men fantastisk det har hjulpet dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanne

  Jeg kan fjerne/lette din hovedpine med ❤️healing…
  God bedring❣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det lyder da fantastisk hvor holder du til henne? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg hader hovedpine!!!! Øv…
  Jeg tænker også du har prøvet alt, er lidt en ny følger så har ikke helt læst hvad du før har haft skrevet om din hovedpine.
  Det lyder meget som om den hænger sammen med din psyke – altså når du er presset, stresset, træt, anspændt osv.
  Prøv Body-sds ! Det er SÅ fantastisk. Det giver dig forbindelse mellem krop og sind. Det kan løsne op for spændinger. Så hvis du er nået dertil hvor du er desperat og føler du har prøvet alt – så giv Body-sds en chance. Min guru hedder Maria Mørk – gå ind og læs på hendes hjemmeside. Hun holder til i Gentofte og City/ Kbh. Hun kan noget helt særligt og er den mest behagelige person.
  Jeg føler med dig 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Signe ❤️

   Tusind tak for din besked.. Jeg har prøvet det et par gange men det er rigtig mange år siden og jeg har overvejet at prøve det igen.. Jeg tror der er rigtig mange faktorer der spiller ind.. Men tak får råddet og dejligt du læser med 🙂

   Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har hørt fra min veninde at akupunktur hjælper på hovedpine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Du har sikkert prøvet alt. Men har du prøvet akupunktur ?

  Håber du snart får det lidt bedre ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak ❤️ Ja det har jeg prøvet flere gange 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløj..

  Mit bedste råd er at lære og sige pyt med det. Drop forventningerne og stress. lad rod være rod, vasketøj være vasketøj og drop den dårlige samvittighed. Først når man acceptere at vi mennesker ikke er “super-helte” finder man ro i sindet. Livet er for kort til at lade sig forstyrre at unødvendig stress og alt for store forventninger. Mærk livet og kærligheden.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Jeanette

   Det har du helt sikkert ret i ❤️.. Men jeg synes nu selvom jeg tager den med ro at det dunker derudaf..

   Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Juliane.
  Det lyder ulideligt at have det som du skriver. Jeg har skrevet til dig før, og jeg vil anbefale dig at få en body sds behandling af min kæreste. Han har virkelig god erfaring med behandlinger af folk med hovedpine. Skriv endelig. Håber du får det bedre🙏🏼✌🏼️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Julie

   Hvor er du sød tusind tak, hvor er det din kæreste holder til?

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan det virkelig lade sig gøre?