Så er vinderen fundet

Det gør ondt helt ind i sjælen 

Dette er et rigtig svært indlæg for mig at skrive på flere måder. Der er sket meget de sidste dage, og jeg har skulle træffe nogle rigtig svære beslutninger. Det er også grunden til, at jeg har været lidt stille på bloggen.

Som jeg har skrevet om før er min graviditet ikke bare lige. Jeg har stadig min hovedpine at slås med, og derfor er jeg tilknyttet familie ambulatoriet. Men indtil videre har jeg kunne tage de smertestillende piller, jeg er vant til, men det kan jeg ikke fortsætte med de sidste tre måneder af graviditeten. Dette betyder ekstra læge besøg, flere scanninger, akupunktur og flere jordemor besøg. Men igår var en hård dag, jeg skulle til læge samtale på Næstved sygehus, da det er der jeg skal føde, og snakke om hvad jeg skal gøre de sidste måneder af min graviditet. Jeg har ikke rigtig nogen valg, det eneste de kan gøre, er at give mig morfin tre gange om dagen indtil jeg føder. Det er utrolig svært for mig at skulle tage morfin, da jeg i de 25 år, jeg har haft kronisk hovedpine, har fået forbud mod morfin mange gange, da det er meget vanedannende, og nu skal jeg tage det fast hver dag. Jeg skal gå igang med det i aften, og jeg er så spændt på om det virker, det er jeg rigtig bange for at det ikke gør, men jeg krydser fingre.

Det kommer til at betyde, at jeg skal indlægges, når jeg skal føde, da vores datter skal til observation for abstinenser op til en måned efter fødslen, og jeg skal så ud af morfinen stille og roligt. Det har helt ærligt slået benene lidt væk under mig, men jeg prøver at acceptere, at det er sådan situationen er, og at jeg bliver nødt til at finde ro i det.

Men alt dette har gjort, at jeg må tage endnu en svær beslutning, at skille mig af med vores hund, det er så meget imod mine holdninger omkring det at købe en hund, men alt dette gør at mit overskud ikke kan klare, at være der for hende, som hun har brug for, og det er ikke fair overfor hende. Hun har fortjent det bedste hjem, hvor hun er i fokus, og er det lille “barn” i huset. Derfor leder vi med lys og lygte efter det helt rigtige hjem til hende, og det er her, jeg har brug for jeres hjælp. Hun er en fantastisk Mops på 2 år, mega kærlig og livlig, elsker at lege, putte og være med på farten. Send mig en mail hvis du tænker, at du kan tilbyde hende det helt rigtige hjem med masser af kærlighed på blogger@julianeaxen.com. Vi sælger hende med bur til bilen, madskåle og underlag, sele og snor, to kurve, mad, shampoo osv. Prisen er 4500 kr. I må meget gerne dele dette indlæg, så vi hurtigst mulig kan finde det helt rigtige hjem til vores lille prinsesse??.


    

6 kommentarer

 • Stine

  Smukkeste pige. Hold nu kæft, noget lort. For fanden da. Jeg har ferie 3 uger i juli, så må vi mødes, så du kan få et giant kram! Du må nøjes med et virtuelt for nu… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hvor er du skøn skat tak <3 Det vil jeg rigtig gerne..

   Kæmpe Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Sørensen

  Kære Juliane :).
  Dette indlæg skærer mig i hjertet og jeg har sendt dig en mail. Håber den kommer igennem.
  Knus og gode tanker fra Birgit Sørensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Birgit tusind tak jeg får tjekket mails de næste dage knus ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er synd for dig, at du skal slås med smerter, men morfin som vi begge er på pga. stærke smerter, synes vi ikke hjælper ikke på stærk hovedpine/migræne, der skal vi alligevel altid tage noget andet.
  Morfin til en gravid, nej det synes vi ikke er en god idé, alle kender konsekvensen for den lille ny.
  Er der slet ikke andet du kan gøre?
  Læs lidt på læge Carsten Vagn-Hansens hjemmeside, radiodoktoren.
  Og væk med hunden, det vil være så synd for hunden og i det lange løb også for jer alle, sm ny lille familie.
  Har du prøvet med elektroder på hovedet og alt muligt andet, som måske vil kunne gavne og hjælpe dig.
  Morfin som gravid, ville vi altid fravælge.
  Vi krydser fingre for dig søde og pas nu godt på jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tak for beskeden.. Der er ikke andet at gøre lige pt men familie ambulatoriets smerte læger har godt styr på det.. Det er en svær tid men tager en time af gangen..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vinderen fundet