Andre der har prøvet det?

Det havde jeg overhovedet ikke tænkt på

Praktiske ting der ser godt ud, er jeg virkelig stor fan, og især efter jeg er blevet mor. Det er simpelthen umuligt, at vores hjem kan se ud som det gjorde før vi fik Victoria. Hvor end jeg gerne vil, så er der liiiggge lidt (Læs helt sindsygt meget) legetøj der skal findes plads til, et puslebord, gå-vogne, barnevogn osv. osv. Det er jeg helt sikker på, at andre med børn kan nikke genkendene til :-). Men derfor kan vi jo stadig godt gå op i hvordan vores hjem ser ud, og som jeg har skrevet om før Vi bor lidt anderledes  & Det er jo virkelig flotelsker jeg at forkæle vores hjem med smukke ting. Mit seneste køb er en super fin siddepuf, som vi også bruger som fodskammel. Men det mest fantastiske er, at Victoria også kan bruge den til at lege med, det havde jeg overhovedet ikke tænkt på, da jeg bestilte den, men den har været en kæmpe succes. Hun ruller med den, kravler på den, vælter den og prøver at rejse den op igen.

img_9630

img_9726

Siddepuffen er købt på nettet hos Cellbesog jeg var rigtig spændt på, hvordan den så ud in real life, men jeg må sige jeg er positivt overrasket. Nu har jeg købt flere ting hos Cellbes, og jeg synes de lever godt op til mine forventninger, så de får klart min anbefaling. Det er en side med både ting til hjemmet, tøj både til Kvinder, mænd og børn så alt samlet på en side I like it :-). Hvad synes du om puffen?

img_9727

img_9724

Den fantastiske puf er fundet hos Cellbes og du kan købe den lige her: Cellbes Siddepuf

Skrevet af Juliane

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andre der har prøvet det?