Nej ikke igen

Det her bliver jeg selvfølgelig nødt til at gøre ❤

23 december 2016 det er jo helt vildt, hvor blev december måned af? Imorgen er det juleaften, og jeg håber vi alle tre bare bliver nogenlunde friske, så vi kan komme afsted. Jeg så lige et minde fra sidste år på facebook hertil morgen, og hold op hvor er det sjovt at kigge tilbage på… Dette indlæg er skrevet for præcis et år siden Farvel ekstra kiloDer er godt nok sket en del siden! De 33 kg er jo heldigvis røget wwweee… Men også som mor har jeg rykket mig en hel del. Jeg er stolt af mig selv, jeg synes faktisk, jeg gør det ret godt!

Men det jeg selvfølgelig bliver nødt til at gøre er, at ønske jer en helt igennem fantastisk jul. Jeg håber du får de skønneste juledage med fred, ro, harmoni og masser af sjov og ballade. Husk nu at vær gode ved hinanden, og måske bare lige træk på skulderen en ekstra gang, hvis noget går dig på, lad os bevare julefreden ❤.  Victoria går på juleferie idag, så jeg ved ikke, hvor meget jeg får blogget, før vi kommer ind i det nye år, men I slipper ikke helt, jeg skal nok få skrevet lidt indimellem :-). Dino arbejder mellem jul og nytår, så Victoria og jeg skal hygge, vi har allerede et par hygge dates, det glæder vi os til. 

Et stort jule ønske fra mig til jer, vil I ikke hoppe ind og følge min nye Beauty by Harkjær side på instagram? Tusind tak ❤.

Du finder linket lige her: Beauty by Harkjær

Rigtig glædelig jul kære læsere ❤..

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej ikke igen