Fedtreducerende behandling... Jeg er på!

Det må jeg altså prøve

Så er det blevet januar måned, og det er altid det tidspunkt på året, hvor jeg tror der er flest, der har fokus på at tabe sig og blive strammet op, inklusiv mig selv. Eller det vil sige, det sidste år har været lidt anderledes for mig pga. de ekstra graviditets kilo, der skulle smides. Men som jeg skrev om forleden, skal jeg strammes op. Jeg er så småt begyndt på træningen igen, men jeg vil gerne gøre lidt ekstra. Derfor kontaktede jeg fantastiske Jenny fra klinikken Welcome Wellness i Roskilde, (Hun er samme sted som super dygtige Maria Dam, der laver mine læber og botox). To dejlige damer under et tag, det bliver ikke bedre :-).

img_9166

Jenny laver fedtreducerende behandlinger, og det skulle jeg selvfølgelig prøve… Bare ordet fedtreducerende så er jeg lutter øre… Det er især min mave der trænger. Min mave er min ømme punkt og min meget store udfordring. Jeg fik lavet en fedtsugning i 2004, der ikke gik som den skulle. Det har efterladt min mave med buler og misfarvninger. Jeg bliver ked af det, hver gang jeg kigger på den. Jeg har simpelthen ikke fundet en løsning på dette endnu. Men nu skal jeg i hvert fald have min mave fedtreduceret wwwweee.. Lyder det ikke sejt? 🙂

Jeg må indrømme, at jeg har prøvet rigtig mange forskellige behandlinger i mit liv. Jeg ved præcist, hvorfor jeg kommer igen et sted, og det lover jeg jer, at Jenny lever op til. Jenny er imødekommende, dygtig, professionel og virkelig god til at vejlede mig, så jeg får det bedste ud af behandlingen. Derfor får hun mine varmeste anbefaling.

Lige nu og fordi du læser med her giver skønne Jenny dig 20 % på en behandling indtil 31/3-17. 

Du finder Welcome Wellness på facebook her: Wellcome Wellness

Hjemmeside: Welcome Wellness

img_9111

Før og efter billeder..

img_9164

Skrevet af Juliane

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtreducerende behandling... Jeg er på!