Min kreative hjerne har brug for hjælp

Det skær i mit hjerte, hvad er det dog jeg har gjort

Igår hentede jeg Victoria fra dagpleje efter 3 1/2 time, hun har simpelthen klaret det så flot at starte i dagpleje. Jeg kunne godt mærke hun  var træt, og vi kørte hjem. Men så startede det, og med det mener jeg, den ulykligste pige jeg nogensinde har oplevet, Victoria var utrøstelig, og det er helt unormalt herhjemme. Victoria er ikke en pige der græder og er utilfreds, medmindre hun er træt, der kan hun godt sige fra. Men det jeg oplevede igår var så forfærdeligt for hende. Jeg tænkte først, det har været for meget i dagplejen og det var dumt at hente hende, når hun var så træt. Men som timerne skred frem, måtte der være noget andet i vejen. Jeg tog hendes temperatur og hun havde 37,7 så det ikke alarmerende. Hun fik endelig sovet lidt, men da hun vågnede, tog jeg hendes temperatur igen, og der var den 39,9, uh det kunne jeg bestemt ikke lide, lille pus hun var brand varm.

Victoria har haft høj feber før i forbindelse med vaccine, men dette er noget helt andet. Jeg har en lille pige, der kun vil være i mine arme og sove der. Dino trængte virkelig til at få sovet, så jeg tog Victoria i nat men kl 04.30 havde jeg stort set ikke sovet, og blev nødt til at vække ham, jeg havde mega hovedpine..

Så status idag er to mega trætte forældre, og en lille pige stadig med høj feber. Vi har været ved lægen idag, og hun mente det måske kunne være en mellemørebetændelse, men hun synes vi skulle se tiden an til imorgen, har hun stadig feber, skal hun på pencilin. Men det synes jeg er rigtig svært har jo ikke bare lyst til ar give hende pencilin.

Ej hvor det skær i mit hjerte, igår kunne jeg slet ikke lade være med at græde, jeg tænkte hvad er det dog jeg har gjort! Men jeg krydser fingre for at Victoria snart har det godt igen.

Min lille feberramte skat ❤️..

image

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Katrine

  Åh, lille Victoria – GOD BEDRING med hende <3. Jeg kan virkelig genkende migselv med mit første barn og de første gange syg med høj feber! Siden har jeg haft MANGE MANGE gange syge små børn (har tre i alt), så nu tager jeg det ret meget i stiv arm. Men stadig kan jeg ikke lide hvis de får altfor høj feber i for mange dage. Og lige i denne tid skal I passe godt på hende og få væske i hende, for hun taber meget med den høje feber. MEN hun bliver god igen og du – og I – vokser med opgaven :-). Men de der nætter har vi stadig (mine er 6 og 2 på knapt 3 år), hvor de ikke sover pga sygdom og det er stadig lige præcis drønhårdt. Jeg har også en kronisk sygdom, så min mand er også meget på om natten – men det er altså en bobbel-verden mens de sover allermest dårligt. Pas på hende den bette og hinanden :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Katrine

   Tusind tak skal du have <3 Ja den feber er ikke rar når den bliver så høj puha det skal man lige vænne sig til.. Men du har helt ret jeg synes jeg er vokset så meget med opgaven 🙂 Hvor er det dejligt du har en god mand der kan hjælpe 🙂

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er du sød, du lader din mand sove en halv nat – helt til kl 4.30. Flot overskud du har…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak tror jeg nok ❤️ Kan ik helt gennemskue om du er ironisk?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kreative hjerne har brug for hjælp