Gør noget der virkelig betyder noget for din partner

Det skulle bare ikke være sket

Nogen gange kan en super god ide, bare vise sig ikke at være så god, når man udlever den.. Det er desværre det, der er sket her på bloggen. I starten af dette år, præsenterede jeg jer for min mand Dino, som skulle have sin faste gang her på bloggen. Men det gik desværre ikke. Det er der flere årsager til, men en af dem er at Dino er selvstændig, og har haft rigtig travlt i år (mere end vi regnede med), og derfor har der ikke været tid til at blogge. Derudover har vi den dejligste datter, som også skal have tid med sin far, når han endelig er hjemme.

Jeg kunne også mærke i mit hjerte, at jeg fjernede mig lidt fra bloggen, den var ikke så meget mig mere, nu var vi lige pludselig to om det. Bloggen er mig og mit liv, og jeg begyndte at tænke for meget over mine indlæg. Jeg elsker jo at skrive nogle meget følsomme indlæg, men nogle gange også bare fem linjer for at komme med et brøl :-). Jeg fik en form for skriveblokade – I dont know why!! MEN den store beslutning er taget.. Bloggen bliver MIN igen, og hedder nu det samme som før Julianeharkjaer.dk… Tak Bloggers delight for hjælpen, de er nogle stjerner 🙂 Og undskyld forvirringen, men ja man har et standpunkt til man tager et nyt.

Derfor ændre jeg også navnet på min offentlige facebook side. På instagram lukker jeg thefamilylife.dk siden ned og håber I vil følge med ovre på Juliane Harkjær i stedet for. Men jeg håber I stadig hænger i og nye kommer til, for jeg er stadig vild med at blogge ❤..

I finder mig her:

Facebook: Juliane Harkjær

Instagram: Juliane harkjaer

img_0146

img_0144

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør noget der virkelig betyder noget for din partner