Elsker denne film

Det slider på forholdet

Vi har allesammen hørt historier om at bygge hus eller sætte hus i stand er mega hårdt for et parforhold. Folk kommer op og skændes over de mindste ting, og det slider. Lige nu står vi også i en ombygningssituation, jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, det er hårdt! Hver eneste dag og hver eneste weekend går med huset, og efter vi er flyttet ind, synes jeg både det er blevet nemmere og sværere. 

Det der har gjort det nemmere, er at vi ikke skal køre sent om aftenen for at komme hjem, og nu hvor vi bor i det, så det lidt nemmere lige at ordne nogle småting. Det svære er lidt det samme, vi er i det hele tiden, når man vågner om morgenen er det det første man ser, vi lever med at flere ting ikke virker, rod, her er beskidt osv… Det slider… Vores energi er slet ikke så høj som da vi overtog huset, vi er brugte, og det giver flere gnidninger.. 

Jeg ved, jeg kan være strid, og når jeg ikke har ro omkring mig, bliver det endnu værre. Jeg er meget sensitiv, og med de ting der er sket de sidste måneder, har jeg svært ved at bevare roen og overblikket. Balto er gået bort, jeg er stadig på sygedagpenge, jeg er flyttet til en by jeg slet ikke kender, vi bygger om, jeg ser ingen veninder, og så har vi optaget et tv program, som jeg er meget spændt på at se! Det kan gå begge veje, men det skal jeg nok fortælle jer meget mere om. 

Idag er jeg vågnet og har svært ved at overskue det hele, jeg burde gøre tusind ting men jeg er træt helt ind i sjælen! 

Jeg glæder mig til, at Dino og jeg har andet end huset som fælles projekt! Vi har brug for at have tid til hinanden, uden at det er hus hus hus… Jeg ved at Dino vil gå langt for, at jeg er glad, så han knokler virkelig og alligevel kommer der diskutioner, vi mangler passionen i alt hus byggeriet… Men vi er opmærksomme på det, og jeg ved vi begge vil gå langt for at få det til at fungere… Men det er f… Hårdt!!! 

Hvad er det sværeste, du og din kæreste har måtte gå igennem sammen? 

??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker denne film