Does everything happen for a reason...

Det var for godt til at være sandt…

Til jer der følger mig, ved I at jeg for en måneds tid siden skrev indlægget ?2013 indtil videre!?. I dette indlæg skriver jeg om en person, jeg har mødt på Facebook. Jeg kalder personen X i dette indlæg?

Jeg synes lige, I skal have updaten på, hvordan det er gået siden, jeg lagde indlægget på.
Det var for godt til at være sandt! jeg havde mødt et menneske som havde store armbevægelser og som kunne sælge sand i Sahara. Jeg er begyndt at have paraderne meget oppe når folk kommer med ideer og forslag til samarbejde, da de fleste når det kommer til stykket, egentlig ikke rigtig har noget konstruktivt alligevel. Men denne gang lykkedes det alligevel X, at få mig overbevist, og jeg begyndte at tænke, okay måske mener X det alvorligt. Der blev sendt beskeder ang. forretningsgangen og vi havde telefonsamtaler hvor jeg blev sat ind i hvem der var indvoleret i ideen osv. Jeg var SÅ glad, det lød som et super fedt projekt, jeg var i starten meget skeptisk, men begyndte at kunne se det for mig.

Men da det endelig skulle komme på skrift, den endelige aftale fra advokaten begyndte den ene undskyldning efter den anden. Til sidst måtte jeg sige STOP for min egen skyld, jeg fik ondt i maven, sov dårligt om natten og sidste men ikke mindst blev jeg chokeret over hvor latterlige nogle mennesker er, og jeg håber karma rammer X en dag, hvis den ikke allerede har gjort det. Jeg tror på, at den måde man behandler folk på, får man igen?

Jeg faldt i med begge ben, nu har jeg simpelthen lavet en aftale med mig selv, få ALT på skrift inden jeg bruger for meget tid på det. Jeg synes det er så ærgerligt, at man skal være på vagt overfor nye mennesker man møder, men dette er et bevis på at det er nødvendigt.
Men bortset fra det er 2013 stadig godt i gang, og jeg tror på, at jeg vil kigge tilbage på 2013 til nytår som et lærerigt og spændende år. På lørdag har jeg et nyt fotoshoot som jeg glæder mig meget til, derudover har jeg stadig nogle spændende kontakter som jeg skal tale mere med inden så længe?

Så mon ikke det hele nok skal gå, det er jeg sikker på! Tiden læger alle sår.. .og det er godt at vide når det hele ser ret sort ud!

Tak fordi I følger med, det er super dejligt! Jeg elsker jeres kommentarer, og det er også et mål for mig at blive mere synlig med min blog, så hvis I gerne vil høre om specifikke emner eller andre ting må I endelig sige til!
?

axen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Does everything happen for a reason...